Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii "Are SIDA omul ăla! Mi-e frică să stau lângă el": Un primar din Bacău jignește și împinge un bărbat cu HIV

"Are SIDA omul ăla! Mi-e frică să stau lângă el": Un primar din Bacău jignește și împinge un bărbat cu HIV

Un bărbat din Comuna Prăjești, Județul Bacău a fost victima unei discriminări din partea primarului.

de Alexandra Apostol    |    19 Sep 2023   •   20:14

Un bărbat în vârstă de 37 de ani s-a prezentat la o ședință de consiliu local a comunei Prăjești din județul Bacău, dar a fost întâmpinat de primarul comunei care nu i-a permis să intre pe motiv că are SIDA și se ia.

Momentul a fost surprins într-un material video. "Are SIDA omul ăla! Mi-e frică să stau lângă el. Se ia", a spus primarul.

Bărbatul acuză autoritățile locale că s-au folosit de datele sale private și l-au făcut de râs în toată comuna. Acesta susține că este o victimă a discriminării primarului comunei, că a fost făcut sudat, răpănos, hoț, a fost împins. Bărbatul a depus plângeri la poliție și alte instituții, dar nu are speranțe că se va rezolva ceva.

Citește și: O elevă dintr-un liceu din Arad a fost trimisă în judecată pentru mesaje denigratoare postate pe Instagram

Martorii spun că Primarul nu a dorit să se legitimeze nici în fața agenților de poliție, deși tot el i-a chemat. Primarul comunei a fost contactat telefonic și nu a dorit să discute. 

Polițiștii au întocmit dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunii de purtare abuzivă.

 

×
Subiecte în articol: SIDA Bacău
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close