Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii "Îi place să se simtă complet stăpân asupra femeii. Obişnuia să mă sugrume" | Dezvăluirile unei foste iubite a lui Andrew Tate

"Îi place să se simtă complet stăpân asupra femeii. Obişnuia să mă sugrume" | Dezvăluirile unei foste iubite a lui Andrew Tate

O femeie din Marea Britanie susţine că a fost agresată și sugrumată de Andrew Tate.

"Îi place să se simtă complet stăpân asupra femeii. Obişnuia să mă sugrume" | Dezvăluirile unei foste iubite a lui Andrew Tate
Sursa foto: Instagram
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Feb 2023   •   21:26

Tânăra susține că a avut o relație amoroasă cu controversatul afacerist și crede că povestea sa le va fi de ajutor anchetatorilor.  Femeia a găsit curajul să vorbească despre tot ce i s-a întâmplat în timpul relației cu Andrew Tate, în cadrul unei emisiuni difuzate pe BBC Radio.

Sophie (numele nu este real - n.red.) spune că nu se consideră o victimă, întrucât ea a acceptat de bunăvoie să lucreze pentru firma de videochat a fraților Tate, iar în trecut mai lucrase în industria divertismentului pentru adulți. Adevărata problema a început în momentul în care așa-zisul ei iubit a devenit extrem de posesiv și violent.

Întreaga lor poveste de dragoste s-ar fi înfiripat pe Facebook. Tate a abordat-o complet din senin. În conversațiile ce păreau naturale și spontane, bărbatul ar fi fost foarte fermecător. Nimic nu i-ar fi dat femeii de bănuit că în spatele acestora se ascundeau mari semnale de alarmă. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"M-a ademenit într-un fel să cred că este cineva în care puteam avea încredere și care dorea cu adevărat să construiască o legătură cu mine", spune Sophie. După ce o perioadă au stat de vorbă online, Sophie s-a decis că este timpul să îl cunoască în persoană. 

A fost de acord să își facă bagajele și să ia avionul către România, loc unde spera că își va întâlni dragostea vieții ei. 

"Mă aflam într-o etapă a vieții mele în care totul se simțea puțin cam plictisitor, iar ideea unei astfel de aventuri mi s-a părut atrăgătoare", a explicat femeia. Pe măsură ce relația lor părea să ia amploare, Sophie a început să-i facă regulat vizite lui Andrew Tate în România. El i-a spus mai întâi că vrea să fie iubita lui, apoi a început să-i ceară să lucreze pentru el. 

Unele iubite ale fraților Tate visau la căsătorie, iar Sophie este una dintre ele. A făcut tot ce-i cerea Andrew, în speranța că o va cere de nevastă. Deși nu vrea să își pună eticheta de victimă, își dă seama că în perioada petrecută alături de Andrew Tate a fost abuzată psihic și nu numai. 

"Este foarte dificil, pentru că nu mă simt ca o victimă - toate alegerile pe care le-am făcut au fost din propria mea voință.(...) Dar el știa ce face. În ce moment se transformă manipularea emoțională sau psihologică în a forța pe cineva să facă ceva?", se întreabă tânăra.

Citeşte şi: Imperiul fraților Tate, luat la puricat de BBC: "De la apartamentul modest din Săcele, la Bugatti, trabucuri și avioane private"

Într-un fel, magistrații români îi aprobă teoria și susțin că frații tăi au recrutat femei prin metoda seducției, le-au indus în eroare cu o falsă relație, lucru denumit de polițiști drept metoda "lover-boy". Victimele au fost ulterior forțate sau manipulate să lucreze în camerele lor de videochat. 

"De câteva ori mi-a spus: Ar trebui să o faci, ai câștiga o avere, dar nu trebuie să faci asta dacă nu vrei să o faci. Câștig destui bani. Dar el îmi reamintea mereu că opțiunea era acolo și a progresat în: Dacă mă iubești, ai face asta. Dacă îți pasă de mine, ai face-o...putem face toți acești bani. Şi în timp m-a făcut să mă gândesc poate că are dreptate, poate că ar trebui să o fac", a mai mărturisit Sophie.

Aceasta mai lucrase în industria de videochat, dar spune că adevărata ei temere a fost mereu să nu îl piardă. Câștigurile erau în jur de 800 de lire sterline pentru şase ore de muncă, din care Tate lua 50%. De-a lungul timpului, comportamentul lui Tate față de ea s-a înrăutățit. 

Femeia susține că el a devenit din ce în ce mai obsedat de control. Inițial îi cerea bani dacă ieșea undeva fără permisiunea lui. Apoi a trecut la violență fizică.

"A existat un oarecare dezacord...m-a lipit de perete și m-a pălmuit foarte tare, apoi mi-a spus că sunt o c***ă", își amintește femeia. Totodată, sexul a devenit extrem de brutal.

"Cea mai mare parte a violenței a fost sexuală, lucru care lui îi făcea mare plăcere. Îi place să se simtă complet stăpân asupra femeii și să simtă că le-ar putea lua viața în orice secundă. El obișnuia să mă sugrume, până la punctul în care am leșinat o dată și cred că atunci a intrat în panică", povestește Sophie. 

Declarațiile lui Sophie au fost transmise către frații Tate prin intermediul avocatei lor, însă inculpații au refuzat să facă vreun comentariu în acest sens.

×
Subiecte în articol: Andrew Tate
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close