Antena 3 CNN Actualitate Media Badea despre asfaltarea Drumului Babelor: Lasă mă, să putem face noi ghiorlane şi mici în aria protejată!

Badea despre asfaltarea Drumului Babelor: Lasă mă, să putem face noi ghiorlane şi mici în aria protejată!

Badea despre asfaltarea Drumului Babelor: Lasă mă, să putem face noi ghiorlane şi mici în aria protejată!
27 Apr 2011   •   23:58

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Badea comentează un articol din Jurnalul, referitor la asfaltarea Drumului Babelor, deloc benefică pentru Parcul Natural Bucegi. Articolul precizează faptul că decizia a fost susţinută de PDL şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, care şi-au făcut proiecte de pensiuni, moteluri şi hoteluri, în aria protejată.

"Păi şi ce frate, arie protejată? Lasă mă,să putem noi să facem ghiorlane, mici şi să râgâim bere în aria protejată! Du-te drecu'  cu aria ta protejată cu tot",  a comentat ironic Badea.

 

×
Subiecte în articol: asfaltare mici Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close