Antena 3 CNN Actualitate Media Badea, despre dispariţia deputatului Boldea: Ne amintim de Hayssam. Eu cred că jucăm în acelaşi film

Badea, despre dispariţia deputatului Boldea: Ne amintim de Hayssam. Eu cred că jucăm în acelaşi film

Badea, despre dispariţia deputatului Boldea: Ne amintim de Hayssam. Eu cred că jucăm în acelaşi film
Sursa foto: Foto: Antena 3
21 Mar 2012   •   23:58

Mircea Badea a comentat în ediţia de miercuri seară a emisiunii „În gura presei“ plecarea deputatului Mihail Boldea din ţară ca urmare a punerii sale sub acuzaţia de constituire a unui grup infracţional organizat şi înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, dar şi modul în care autorităţile au gestionat activitatea deputatului.

"Toată România se dă cu poponelul de pământ căci deputatul Boldea, acuzat de numeroase fărădelegi şi a cărui activitate de deputat lasă mult de dorit la capitolul respectarea legii, a plecat din ţară. Deci, procurorii au zis, măi, vedeţi că ăsta este pe nasoale. Are mai multe dosare penale, din 2006, dar acum ni se pare că e cazul. Acum avem o problemă cu el" a constatat amuzat Badea.

"Deci, a stat Boldea aşa şi a zis, nu cred că e bine în ţara asta! Sunt un cetăţean liber, da?! Şi s-a cărat. Pa-pa. Iar în acest moment instituţiile statului au rămas cu gura căscată. Am văzut filmul ăsta, e în reluare" a completat Badea.

Realizatorul "În gura presei" aminteşte de celebra dispariţie a lui Hayssam din ţară, petrecută în aprilie 2006, dispariţie ruşinos gestionată de autorităţile din România.

"Ne amintim cu Hayssam. Aveam şi noi un terorist, nu eram doar o ţară de găinari, şi a fugit din ţară. (...) Eu cred că jucăm în acelaşi film" este de părere Mircea Badea.



×
Parteneri
Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral
x close