Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea face un demers umanitar: Dragi tineri belalii, bazaţi-vă pe fratili vostru!

Mircea Badea face un demers umanitar: Dragi tineri belalii, bazaţi-vă pe fratili vostru!

Mircea Badea face un demers umanitar: Dragi tineri belalii, bazaţi-vă pe fratili vostru!
Sursa foto: Foto: Captura Antena 3
de S.T.    |    15 Oct 2013   •   13:14

Mircea Badea a iniţiat un "demers umanitar" unic, luni seară, la "În gura presei", după ce a comentat, la Radio Zu, cu privire la tinerii "bolnăvicioşi".

Realizatorul Tv vrea să ajute şi să fie un "coleg bun".

"Acum la tineri, cei foarte preocupaţi să se crucifice în numele unor idealuri la care noi ăştialalţii, ce să vezi, că s-au născut ei ieri şi au aflat ieri cum e treaba pe planetă şi ne explică şi nouă...Noi ăştia nu avem acces la înălţimile pure la care se fâlfâie ei din aripile de heruvimi. Tinerii, zic, sunt mai bolnăvicioşi, se îmbolnăvesc uşor. Şi cum s-au îmbolnăvit, cum au făcut puţin căcuţă moale, cum şi-au luat şi libertatea de exprimare şi crucioaca şi se internează sau se bagă în perfuzii. În sfârşit, tânărul e belaliu, e nerezistent, tânărul e emotiv şi sensibil. Răceşte uşor, se îmbolnăveşte, cade la pat. Atunci eu, într-un demers absolut umanitar, pentru că eu sunt foarte rezistent, exagerat de puternic, am făcut dovada unor performanţe timp de foarte mulţi ani. Deci, bazaţi-vă pe mine! Dragi tineri belalii, bazaţi-vă pe fratili vostru! (...) Dacă vreo vedetă a Antenei 1 răceşte, strănută, are o indisponibilitate, cade la pat, eu ca un bun coleg, vreau să fiu un bun coleg, sunt un om bun, eu mă ofer să intru în locul oricui are o astfel de problemă. La Mireasă pentru fiul meu, intru la Mireasă pentru fiul meu, nu e nici un fel de problemă", a spus Badea la Antena 3.

Mircea Badea a anunţat, la Radio ZU, că se oferă să ţină locul oricărui coleg de la Antena 1, dacă acesta nu poate veni să-şi realizeze emisiunea, adăugând, cu umor, că s-a decis să fie un om bun şi să arate acest lucru.

 
"Pe lângă asta, eu m-am gândit astăzi, pentru că sunt un bun coleg şi un bun samaritean, m-am gândit că dacă se îmbolnăveşte vreun coleg de la Antena 1, să zicem, sau se simte mai rău, nu poate să vină la emisiune, eu oricând mă ofer să vin în locul respectivului coleg, în absolut orice emisiune de la Antena 1", a spus Mircea badea, luni, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 
Întrebat de unde i-a venit această idee, Badea a răspuns:
 
"Vreau să fiu un om bun, vreau să şi arăt asta. N-am o fantasmă legată de vreo emisiune de la Antena 1, ci de realizatori", a completat realizatorul emisiunii În gura presei.
 

   VEZI AICI ÎNREGISTRAREA EMISIUNII "În gura presei CU MIRCEA BADEA".

          VEZI PE VIDEONEWS.RO MAI MULTE FAZE TARI DIN EMISIUNEA ÎN GURA PRESEI.

 

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close