Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea, după declarația lui Nicușor Dan: ”Mi se pare mega amuzant! Mă uitam și râdeam! ”

Mircea Badea, după declarația lui Nicușor Dan: ”Mi se pare mega amuzant! Mă uitam și râdeam! ”

Mircea Badea a comentat, în emisiunea În Gura Presei, declarația primarului Capitalei, Nicușor Dan, potrivit căreia acesta va vota cu PNL la alegerile parlamentare.

Mircea Badea, după declarația lui Nicușor Dan: ”Mi se pare mega amuzant! Mă uitam și râdeam! ”
de Georgiana Adam    |    03 Dec 2020   •   12:00

”Astăzi, un cetățean denumit, în mod sugestiv Nicușor Dan a spus că dumnealui votează pentru PNL la alegerile parlamentare. Știți, el este fondatorul USR”, a spus Mircea Badea, citind dintr-o știre publicată ieri în presa din România.

„Opțiunea mea pentru votul de duminică e PNL. Consider că un Guvern PNL puternic e cea mai bună variantă pe care o are România în acest moment. Chiar dacă sunt fondatorul USR, consider, cu toată onestitatea, că PNL e varianta cea mai bună pentru România azi.”

Eu vă dați seama că râdeam! Mă uitam și râdeam! Și mă bucuram și mă veseleam. Dar de ce? Mi se pare amuzant. Dacă nici asta nu e amuzant..”, a comentat Mircea Badea, continuând să citească: 

”Primarul general, care în campanie a fost susținut de USR și de liberali, a comentat că PNL are cel mai solid program de guvernare și cea mai bună propunere de prim-ministru, Ludovic Orban. „E o persoană de încredere, care-și ține cuvântul, o persoană loială oamenilor, o persoană cu anvergură. Este preocupat de soluție la probleme. Sub conducerea lui Ludovic Orban, PNL a dovedit că are maturitatea să se sacrifice pentru mize mai înalte”.

„Foarte interesant! Mi se par foarte frumoase cuvintele pe care le-a spus domnul Nicușor Dan despre domnul Ludovic Orban. Și aș vrea să-l vedem tot pe Nicușor Dan pe vremea când avea alte cuvinte la adresa lui Ludovic Orban, și nimeni nu pare să îl intrebe ce s-a întâmplat cu cuvintele acelea ”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii sale de la Antena 3.

Acesta a prezentat o declarație mai veche a primarului Nicușor Dan în care spunea, printre altele, că „pare că PNL-ul și-a pierdut rațiunea”.

„Domnul Orban, totuși, voia sa ia bani cu sacoșa. Era candidatul PNL când făcea asta. Și candidatul tău este prins că cere bani cu sacoșa de la omul care ia bani de la primărie,  ca să candideze, mi se pare inadmisibil. Pare că PNL și-a pierdut rațiunea!”, spunea, la acea vreme, Nicușor Dan. 

”Între timp, PNL clar și-a găsit rațiunea, nu?! De vreme ce ne spune să-l votăm”, a spus, ulterior, Mircea Badea. 

„E amuzant? Mie mi se pare mega amuzant. Și, indiferent, de cum vor ieși alegerile de duminică, sunt absolut convins că eu personal voi râde mult. Mă voi distra total. (...) Am râs când l-am văzut pe Nicușor Dan. M-am uitat după pe Facebook, pe la USR-iști... Vai, vai! În ce suferință, în ce chinuri... Dar cum fac... Mie mi s-a părut amuzant”, a zis Badea.

„Indiferent cum vor arăta rezultatele alegerilor, cred că va fi foarte distractiv, cel puțin pentru mine. (...) Privesc cu multă detașare, până la urmă, ceea ce se întâmplă”, a concluzionat realizatorul.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close