Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea, iritat de un articol de presă: ”Ce punem pe grătar de 1 Mai? O helancă, ce s-ar putea pune?!”

Mircea Badea, iritat de un articol de presă: ”Ce punem pe grătar de 1 Mai? O helancă, ce s-ar putea pune?!”

Mircea Badea a reacționat, în stilul său caracteristic, la emisiunea În Gura Presei, în urma unui articol despre ”Ce punem pe grătar de 1 Mai?”. La această întrebare, jurnalistul a răspuns ironic: ”Nu știu... O helancă”.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Mai 2024   •   13:29

”Ce punem pe grătar de 1 Mai?”, este subiectul unui articol, publicat pe site-ul G4Media.

Mircea Badea a reacționat vehement, în cadrul emisiunii În gura presei.

”Ce punem pe grătar de 1 Mai? Nu știu. O helancă.

Și asta a devenit o problemă? Adică nu știm? Cam ce s-ar putea pune? «Grătarul strânge oamenii laolaltă». Eu cred că a spus-o Seneca.

«Grătarul strânge oamenii laolaltă.» Pare ceva ce ar fi spus Confucius”, exclamă, ironic, Mircea Badea.

«Într-o curte în care se face un grătar, atmosfera este de obicei una veselă.» Totuși, introducerea este foarte bună, continuă Mircea Badea.

”Chiar dacă nu mănânci carne, poți opta pentru varianta legumelor pe grătar și a peștelui sau a brânzei. Legumele foarte gustoase pe grătar sunt ciupercile, ardeii, ceapa, roșiile, dovleceii. Alături de o salată verde cu ceapă și ridichi, masa nu are cum să nu fie una reușită”, se arată în articolul publicat de G4Media.

Mircea Badea a reacționat de îndată.

”Dar de ce să nu mănânc carne? Care e ideea? Eu nu am înțeles de ce să pui legumele pe grătar. Dumneavoastră ați înțeles? Ai niște legume. Foarte bine. De ce le pui pe grătar? Astea sunt ideile? Murim pe loc”, a spus Mircea Badea, în cadrul emisiunii În gura presei.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea 1 mai gratar
Parteneri
Mugur Isărescu lasă de înţeles că se va ajunge la îngheţarea salariilor în România
x close