Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Stenogramele, periate şi editate, au ajuns la propagandiştii lui Băse

Mircea Badea: Stenogramele, periate şi editate, au ajuns la propagandiştii lui Băse

Mircea Badea: Stenogramele, periate şi editate, au ajuns la propagandiştii lui Băse
06 Apr 2011   •   23:58

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Mircea Badea vorbeşte, în cadrul emisiunii "În gura presei", despre stenogramele din cazul Sorin Ovidiu Vîntu, explicând că dosarul Nicolae Popa reprezintă doar un pretext pentru ca preşedintele Traian Băsescu să poată "comanda" interceptări telefonice. Mai mult decât atât, moderatorul explică faptul că stenogramele obţinute de autorităţi sunt atent selecţionate şi "periate2, înainte de a fi date propagandiştilor care ţin partea actualei puteri politice.

"Dosarele în România se fac pentru presă, nu se fac ăentru justiţie. De fapt domnul Băsescu este de departe cel mai mogul (...) El are cel mai mare aparat mediatic, de departe, pe bani publici, normal. Parchetul este cea mai mare casă de producţie din Europa"

 


×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close