Antena 3 Emisiuni INCOME MAGAZINE Care sunt efectele muncii de acasă asupra angajaților: Directorul unei companii IT explică

Care sunt efectele muncii de acasă asupra angajaților: Directorul unei companii IT explică

de Mia Lungu    |    15 Mai 2021   •   11:04
Care sunt efectele muncii de acasă asupra angajaților: Directorul unei companii IT explică

Bogdan Florea, Vicepreședinte al Asociației Patronale a Industriei Software (ANIS) și fondator Connections, a explicat în ediția de sâmbătă a emisiunii Income, cum au fost angajații din IT afectați de schimbarea modului de lucru, odată cu criza provocată de pandemia COVID-19.

"La nivelul angajaților s-a constatat că izolarea, restricțiile, măsurile luate, au limitat contactul social și a apărut tendința de a interacționa remote, având celebrele call-uri, care sunt în mare parte inutile.", a spus Bogdan Florea, la Antena 3.

"Având un grad de interacțiune online mult ridicat s-a ajuns la burnout.

Ce am inceract să facem a fost să încurajăm zona de creativitate. Dezvoltarea produsului într-o echipa de 3-5-6 oameni este aproape imposibil de realizat remote. Pentru că este o muncă de echipa și creativă în același timp. Și atunci, respectând măsurile sanitare, am încurajat că echipele să vină și să dezbată live, câteodată și afară, dacă vremea o permitea, funcționalitățile pe care trebuia să le implementeze." a mai spus acesta.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close