Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN INCOME MAGAZINE Flexibilitatea şi frica, esenţiale în antreprenoriat în 2023

Flexibilitatea şi frica, esenţiale în antreprenoriat în 2023

Flexibilitatea este unul dintre elementele definitorii ale unui antreprenor de succes în 2023. O spun oamenii de afaceri care au spart bariere după bariere și care au depășit criză după criză.

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Aug 2023   •   11:00

Sunt leaderi în domeniile lor, tocmai pentru că au știut să găsească o oportunitate în orice criză. Și, culmea, sunt oameni empatici, oameni spirituali, care pun accent pe sentimente, printre care și pe frică, pe care o consideră un mecanism de protecție. Depinde însă de fiecare cât este dispus să cedeze în fața fricii, mai ales când trebuie să țină piept obstacolelor cumulative.

În episodul 6 al seriei Income Summer Edition am făcut o parelelă foarte interesantă între business și aventuri extreme și i-am avut invitați de Radu Păltineanu, primul român care a traversat Australia pe un triciclu, și de Daniel Slăvenie, un tânăr excepțional care s-a ridicat prin propriile-i forțe în antreprenoriat și care acum conduce una dintre companiile de referință în digital marketing din România.

Nu ratați așadar un nou episod din Income Summer Edition, un serial format din 7 ediții speciale, cu 7 întâlniri definitorii pentru viitorul tinerilor, al antreprenoriatului și al României, în general. Avem 7 rude de discuții cu leaderi, mentori, personalități de top în domeniile lor. Sunt modele ale căror povești inspiră, motivează și, totodată, definesc ce este mai bun în țara în care trăim.

Cu peste 15 ani de expertiză solidă în marketing digital și antreprenoriat, Daniel Slăvenie este în prezent CEO and Partner al Limitless Agency, una dintre cele mai mari agenții de marketing online din România. Pasionat de tehnologie și dezvoltare de soluții pentru business, Daniel a devenit între timp și investitor în companii de tech (cum ar fi Termene.ro cea mai mare platformă de business intelligence din România) și din alte domenii.

Radu Păltineanu, explorator și speaker inspirațional, este primul român care a traversat Americile pe bicicletă, expediție pentru care a fost numit aventurierul european al anului 2018. Între 2021 și 2023 a traversat pedalând Australia pe un traseu de 11.238 de kilometri, prin cele mai izolate și sălbatice zone ale continentului roșu. Radu se dedică în prezent explorării celor mai sălbatice colțuri ale Terrei prin mijloace non-motorizate, fie pe bicicletă, pe jos, în caiac/canoe sau pe schiuri.

Adrian Maniutiu face parte din echipa Antenelor de peste 11 ani, unde este realizatorul emisiunii INCOME, la Antena3CNN, din vara anului 2012. Este Ambasador al Antreprenoriatului, în cadrul proiectului european "Antreprenor 2020-2022", s-a născut la Cluj-Napoca în 1979 și a studiat business și marketing în Germania si Romania, la Cluj. A lucrat în domeniul investițiilor și în dezvoltare imobiliară, iar cu 10 ani in urmă a fondat PhotoMedia – transformată ulterior în EM360 GROUP – o agenție în expansiune, cu o echipa de peste 15 oameni, concentrată pe marketing-ul creativ, producții media, strategii de comunicare și management reputațional. Acumuland o experiență diversa în televiziune, atât din poziția de realizator TV și prezentator, cât și din cea de co-producător și dezvoltator de formate, în 2019 a lansat EM360 Studio – un canal web-TV care se concentrează pe seturi de producții premium din sfera de infotainment, business și talk. Din 2023 se implica si proiecte de venture din zona de automatizare si inteligenta artificiala.

×
Subiecte în articol: Income Summer Edition
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close