Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN INCOME MAGAZINE Lipsa de răbdare a tinerilor, unealtă sau piedică? | Income Summer Edition

Lipsa de răbdare a tinerilor, unealtă sau piedică? | Income Summer Edition

În episdoul 2 din seria Income Summer Edition facem profilul tinerei generații. Ce atuuri au ei, dar și ce le lipsește pentru a avea succes în viață? Analizăm împreună cu Ioana Petrea, cofondatoarea Right FIT PR, și Alex Printz, cofondatorul Mr. Exclusivitate, doi leaderi care au construit în jurul lor echipe puternice cu care sunt gata să meargă până în pânzele albe.

Lipsa de răbdare a tinerilor, unealtă sau piedică? | Income Summer Edition
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Iul 2023   •   11:48

Conduc afaceri din domenii apparent diferite, HR și imobiliare, dar numitorul comun al celor doi invitați este abilitatea de a gestiona resursa umană. Ioana și Alex au înțeles că este inadmisibil să întrerupi explozia tinerilor dacă vrem evoluție în orice: în business, în economie, în companii, în educație. Aflăm tot de la ei și cum ne putem valorifica abilitățile cu care ne naștem pentru a avea succes, dar și ce anume definește un adevărat leader.

Nu ratați așadar un nou episod din Income Summer Edition, un serial format din 7 ediții speciale, cu 7 întâlniri definitorii pentru viitorul tinerilor, al antreprenoriatului și al României, în general. Avem 7 rude de discuții cu leaderi, mentori, personalități de top în domeniile lor. Sunt modele ale căror povești inspiră, motivează și, totodată, definesc ce este mai bun în țara în care trăim.

Ioana Petrea a început să lucreze în HR încă din ultimul an de facultate şi a avut mereu idei atipice referitoare la procesul de recrutare, pe care a vrut mereu să îl reinventeze. S-a îndrăgostit de Resursele Umane în urmă cu 14 ani, s-a angajat într-o agenţie ca asistent de recrutare, dar ambiţia şi creativitatea ei au propulsat-o rapid în ierarhie. A început să muncească dorindu-și independență financiară, dar creativitatea și ideile diferite, legate de procesul de recrutare, pe care îi era greu să le implementeze ca angajat, au determinat-o să pună bazele propriului business. În urmă cu 10 ani și-a deschis propria firmă, RightFIT, o agenție de HR bazată pe inovație și în care poate să realizeze procesul de recrutare exact cum își dorește. Cel mai recent pariu al său cu inovația este proiectul Borrow HR, dezvoltat în cadrul companiei sale.

Alex Printz este un antreprenor de succes, investitor în imobiliare, trainer și autor al cărților “Cum să ai succes în imobiliare” și ”Pune produse pe raft”.

Deține o companie imobiliară prezentă în 6 județe, un sistem de francize pus la punct și peste 70 de profesioniști respectați în domeniul imobiliar.

Adrian Maniutiu face parte din echipa Antenelor de peste 11 ani, unde este realizatorul emisiunii INCOME, la Antena3CNN, din vara anului 2012. Este Ambasador al Antreprenoriatului, în cadrul proiectului european "Antreprenor 2020-2022", s-a născut la Cluj-Napoca în 1979 și a studiat business și marketing în Germania si Romania, la Cluj. A lucrat în domeniul investițiilor și în dezvoltare imobiliară, iar cu 10 ani in urmă a fondat PhotoMedia – transformată ulterior în EM360 GROUP – o agenție în expansiune, cu o echipa de peste 15 oameni, concentrată pe marketing-ul creativ, producții media, strategii de comunicare și management reputațional. Acumuland o experiență diversa în televiziune, atât din poziția de realizator TV și prezentator, cât și din cea de co-producător și dezvoltator de formate, în 2019 a lansat EM360 Studio – un canal web-TV care se concentrează pe seturi de producții premium din sfera de infotainment, business și talk. Din 2023 se implica si proiecte de venture din zona de automatizare si inteligenta artificiala.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close