Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN INCOME MAGAZINE Taxele care vor apărea în sectorul energetic și cât de mult vor fi afectați românii | Conferința Income Magazine, ”Soluții pentru România”

Taxele care vor apărea în sectorul energetic și cât de mult vor fi afectați românii | Conferința Income Magazine, ”Soluții pentru România”

Prima conferință INCOME MAGAZINE din seria ”Soluții pentru România” marchează și lansarea numărului din ianuarie al revistei, dedicat pieței de energie.

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Ian 2024   •   09:54

Ce taxe vor apărea în sectorul energetic și ce impact vor avea asupra prețurilor la gaz și electricitate, cât de verde este de fapt energia verde și cât de scump plătim această tranziție, sunt doar câteva dintre temele care vor fi dezbătute împreună cu ministrul energiei și cele mai mari companii de profil din România, în cadrul conferinței INCOME MAGAZINE din seria ”Soluții pentru România”.

”Va fi foarte spectaculoasă această dezbatere, chiar dacă tema pare pentru specialiști, o să încercăm să o transformăm într-un dialog care să fie util pentru cei care ne privesc, fiindcă, așa cum spuneai și tu, când amintim despre energie, ne gândim la facturile noastre, ne gândim la ce fel de gaz sau ce fel de electricitate vom avea anul acesta și în anii următori.

Și sigur că la toate aceste preocupări sau îngrijorări, mai ales că știm, am traversat o criză cu implicații care încă nu s-au șters, o să ne răspundă și ministrul energiei, Sebastian Burduja. Va fi prezentă aici, împreună cu noi, la dezbatere și conducerea ANRE, cea care reglementează piața asta care adesea ne face mari surprize, dar și reprezentanții marilor companii din domeniu, pentru că de la ei o să aflăm ce investiții va avea România”, a declarat Adrian Ursu, realizator Antena 3 CNN.

”În primul rând, în anul 2024 Income Magazine va fi o dată pe lună pe piață. Asta e foarte important și foarte nou pentru cei care până acum ne-au citit și ne-au căutat la chioșcuri. Va fi lunar, nu va mai fi săptămânal. Sunt foarte multe subiecte interesante pe care le-am pregătit și pe care le-am documentat pentru că, bineînțeles, am avut mai mult timp pentru documentare.

De exemplu, vorbim despre averea statului și, dacă vă întrebați la ce ne referim, ne referim la companiile pe care statul le are, câți bani fac companiile respective, ce bunuri de valoare au, dar și ce datorii au. E foarte important să analizăm și să înțelegem acest lucru. Până la urmă, sunt bunurile României.

De asemenea, vorbim de un subiect foarte controversat și respectiv averea Ținutului Secuiesc și de ce a eșuat să fie autonom, pentru că tot vorbim de această autonomie și este un subiect extrem de controversat. La noi avem o grămadă de povești antreprenoriale, afaceri mici care s-au dezvoltat și ne place foarte mult să le prezentăm și să le promovăm”, a declarat Ioana Erdei, director editorial Income Magazine.

×
Subiecte în articol: Income Magazine conferinta
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close