Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN INCOME MAGAZINE Viorel Cataramă mobilează Metaverse şi lansează o colecţie de NFT-uri

Viorel Cataramă mobilează Metaverse şi lansează o colecţie de NFT-uri

Unul dintre cele mai vechi branduri de mobilă devine primul retailer din România care va accepta plata prin criptomonede. Mai mult, brandul a făcut un pas uriaş către Metaverse și Web 3.0.

Viorel Cataramă mobilează Metaverse şi lansează o colecţie de NFT-uri
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    04 Apr 2022   •   10:00

Una dintre cele mai vechi companii din România, înfiinţată în 1990, imediat dupa Revoluţie, face un pas uriaş şi intră si pe piaţa cryptomonedelor. Devine astfel, singura companie din ţară care s-a lansat într-un astfel de proiect.

"E o lume a viitorului pe care noi o atacăm cu multă încredere şi mult curaj. Divizia Digital a participat la Binance Blockhain Week din Dubai unde a luat cunoştinţă cu mult interes despre această lume şi unde am reuşit să cunoaştem lume nouă. Suntem pionieri şi suntem noi pe piaţă, dar ne străduim să ocupăm locul pe care îl merităm", a declarat Viorel Cataramă, CEO Elvila.

Binance Blockchain Week este unul dintre cele mai importante evenimente internaționale pentru piața de crypto și tot ce este conex acesteia.

În ediţia din acest an, s-a pus accent pe noile treduri în materie, ce țin de NFT-uri, Metaverse şi felul în care acestea, împreună cu sistemul actual de cryptomonede, vor crea un ecosistem al viitorului.

Dupa acceptarea cryptomonedelor ca mijloc de plată, mobilarea Metaversului este următorul pas pentru compania românească.

"În exclusivitate vă anunţ că vom lansat o colecţie de NFT-uri cât de curând posibil, în aşa fel încât să consolidăm încrederea investitorilor în capacitatea de a mobila o lume virtuală a viitorului. Ca să fie clar, Metaverse şi Web 3.0 sunt realităţi noi apărute de care trebuie să ţinem cont şi pe care nu trebuie să le ignorăm sub nicio formă. Dacă vreţi, se întâmplă acelaşi fenomen sau vor apărea aceleaşi probleme pe care le-au avut comercianţii în momentul în care au apărut vânzările online, când a apărut Internetul şi când au trebuit să îşi adapteze poziţiile în funcţie de aceste noi modalităţi de achiziţie şi de plată", a mai precizat Viorel Cataramă.

Brandul fondat de Viorel Cataramă nu îşi uită însă nici clienţii din lumea reală şi pregăteşte noi proiecte.

"Chiar dacă ne îndreptăm către această lume virtuală nu neglijăm lumea reală şi ne pregătim ca în domeniul producţiei de mobilă să introducem inovaţii tehnologice noi care să ne permită să fim competitivi în aceste noi condiţii ale unei pieţe în continuă transformare", a mai explicat Viorel Cataramă.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close