Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN iThink Alimentele minune care luptă împotriva cancerului: ”Pur și simplu blochează celula canceroasă! Trebuie doar să le lăsați 24 de ore”

Alimentele minune care luptă împotriva cancerului: ”Pur și simplu blochează celula canceroasă! Trebuie doar să le lăsați 24 de ore”

Alimentele anticancerigene sunt multe și la îndemâna oricum. Trebuie doar să știm un mic secret înainte să le consumăm.

de Laura Dinu    |    Iusti Fudulu    |    19 Noi 2023   •   20:00

Adrian Vornicu a vorbit, în exclusivitate în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN, despre importanța alimentelor fermentate sau hidratate în lupta împotriva cancerului.  

”Dacă secretul celulelor stem este în stomacul nostru, ar fi bine ca acele alimente pe care le consumăm să fie predigerate. Ca și cum mama mestecă pruncului.  

Secretul murăturilor românești, secretul pâinii dospite, bacteria respectivă, mestecă pâinea înaintea ta. Deci vorbim despre alimente lactofermentate.  

Am scris și un articol despre tema aceasta, care se numește ”Alimentele lactofermentate, terapia anti-cancer. Este un secret acolo. Aceste alimente lactofermentate fabrică acid lactic dextrogire. Nu vreau să fie prea complicat, dar o încerc să vă explic un lucru. Fiecare moleculă are o polarizare optică a luminii. O celulă canceroasă face același lucru. Fabrică acid lactic, doar că îl fabrică levogire,  pentru că lucrează anaerob. Și atunci aceste două forme se întâlnesc, având sensuri contrare, și se blochează unele pe altele.  

La fel face și mușchiul sportivului în anaerobie, când efortul este intens, celula nu mai are timp să respire și atunci se oprește cu fermentația glucozei și se oprește la acid lactic. Toată lumea vorbește despre cancer în mediul acid. Mușchiul este cel mai acid țesut. Dar el nu face cancer. Ai cancer la os, care este cel mai alcalin. Dar nu auzi de cancer la mușchi. Și asta din cauza acidului lactic”, a explicat Adrian Vornicu la Antena 3 CNN. 

”Am văzut un lucru interesant într-un articol al medicului Pavel Chirilă. Și-a dat seama că murăturile, pâinea fermentată, făinurile fermentate, conțin acid lactic dextrogire.  

Revenind la lucrurile bazice, lăsați orezul 24 de ore în apă, să fie hidratat bine. Fiecare hidratare a unui aliment, fiecare respectare a unei etape, contează foarte mult!  

Lasă să crească aluatul două-trei ore, lasă murăturile să se facă corect, tot ce poți hidrata, hidratează corect! Vei facilita sarcina ”furnicuțelor” din intestine care vor fi mai longevive și îți vor lăsa celulele stem să te servească cu celule de schimb pentru toată perioada vieții.  

Chefirul de lapte, kombucha, toate aceste alimente lactofermentate, sunt extraordinare”, a mai spus Adrian Vornic în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN.  

×
Subiecte în articol: Adrian Vornicu iThink Iusti Fudulu
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close