Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN iThink Modul natural de a scăpa de firele albe! ”Te clătești seara și părul se înnegrește!”

Modul natural de a scăpa de firele albe! ”Te clătești seara și părul se înnegrește!”

Ne dorim să scăpăm de firele albe, care dau un aspect atât de neplăcut. Însă, uneori, rezultatul pe care îl obținem în urma vopsirii nu este cel pe care ni l-am dorit. Să nu mai vorbim de efectele adverse ale vopselei. Există însă și un mod natural de a scăpa de părul grizonat, extrem de sănătos.

Modul natural de a scăpa de firele albe! ”Te clătești seara și părul se înnegrește!”
Sursa foto: Professor25 Getty Images
de Laura Dinu    |    Iusti Fudulu    |    18 Noi 2023   •   16:00

Adrian Vornicu a dezvăluit, în exclusivitate în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN, care este secretul prin care reușește să scape părul grizonat și să aibă o nuanță naturală, și nici să nu folosească vopsea de păr, despre care știm cu toții câte efecte adverse grave poate avea. 

Acesta a găsit o soluție naturală, care poate fi, în același timp, un remediu pentru multe probleme de sănătate. 

”Folosesc o substanță care, până acum 7-8 ani în urmă, în România se folosea doar la dat pe străzi pentru deszăpezire. Se numește clorură de magneziu, sau sare Nigari, cu care se face brânza tofu. Iei sare Nigari, pui 10 grame la un litru.

Există un terapeut francez, Marie France Muller, care a scris o carte, ”Clorura de magneziu - remediu miracol necunoscut”. Substanța era cunoscută și de doctorul francez Pierre Delbet pentru a vindeca tăieturile de baionetă. Această clorură de magneziu care se folosește pe străzi, dacă o folosești în a clăti părul în fiecare zi, acesta se înnegrește”, a explicat Adrian Vornicu în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN.  

×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close