Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Magazine Senatoarea Diana Şoşoască, reacţie la acuzaţiile soţului cu privire la implicarea ei în serviciile secrete străine:"I-am făcut plângere penală. Este un atac la securitatea națională"

Senatoarea Diana Şoşoască, reacţie la acuzaţiile soţului cu privire la implicarea ei în serviciile secrete străine:"I-am făcut plângere penală. Este un atac la securitatea națională"

Senatoarea Diana Șoșoacă a reacţionat, în exclusivitate pentru Antena 3 CNN, la acuzaţiile făcute de încă soţul ei, Silvestru Şoşoacă, cu privire la implicarea ei în serviciile secrete străine.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Apr 2024   •   19:08

Senatoarea Diana Șoșoacă continuă valul de acuzații în scandalul de la poliție cu soțul ei, care a intentat divorț și a și purtat săptămâna aceasta o brățară de monitorizare electronică.

Silvestru Şoşoacă a fost reclamat chiar de senatoare care a spus public că se teme pentru viaţa ei şi a fetiei sale.

Ei bine, senatoarea Diana Şoşoacă a făcut o nouă plângere împotriva soțului ei. De data aceasta este vorba despre acuzațiile legate de implicarea senatoarei şi legăturile pe care aceasta le-ar avea cu serviciile secrete străine.

"De ce i-am făcut plângere penală? Pentru că niciodată în viața mea, unu la mână, n-am făcut parte din vreun serviciu secret, nu fac și nu voi face. N-am cum. Pentru că am o gură cât o șură, pentru că nu îndeplinesc caracteristicile, pentru că până acum nimeni n-a îndrăznit vreodată să vină să îmi spună hai, vino în servicii.

"Un senator se respectă pentru că reprezintă poporul român"

Doi la mână cei din serviciile secrete sunt foarte ascunse, să ştiţi. Trei sunt senator al României. Un senator se respectă, îi respecți funcția pentru că reprezintă poporul român și patru pui în dificultate serviciile secrete române și este un atac la securitatea națională, dacă un senator este acuzat pentru că nu a spus de servicii secrete române, m-a acuzat că aș fi nu știu ce servicii secrete externe, motiv pentru care eu am sesizat organele de anchetă pentru că asta pe mine mă poate trimite în pușcărie.

Am făcut plângere, am făcut plângere în acest sens", a spus senatoarea Diana Şoşoacă pentru Antena 3 CNN. 

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close