Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului Matei Balș: „Înainte de 2009 s-a pornit o campanie atroce împotriva vaccinării, iar acum își arată rezultatele”

Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului Matei Balș: „Înainte de 2009 s-a pornit o campanie atroce împotriva vaccinării, iar acum își arată rezultatele”

Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului Matei Balș: „Înainte de 2009 s-a pornit o campanie atroce împotriva vaccinării, iar acum își arată rezultatele”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    28 Ian 2019   •   19:33

Trei femei în vârstă de 47, 48 şi 64 de ani din judeţele Constanţa şi respectiv Timiş, dar şi un bebeluş de 11 luni tot din judeţul Timiş au murit din cauza gripei, anunţă Institutul Naţional pentru Sănătate Publică (INSP). Astfel, numărul deceselor a ajuns la 47, de la începutul sezonului.

Doctorul Adrian Streinu Cercel, manager al Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”, spune că nu se aștepta nimeni la un număr atât de mare de decese pe o perioadă atât de scurtă.

„Înainte de 2009 s-a pornit o campanie atroce împotriva vaccinării, iar acum își arată rezultatele. Noi de fiecare dată am promovat vaccinarea împotriva gripei, pentru că este singura modalitate de prevenire a îmbolnăvirii.

În cazul în care o persoană se îmbolnăvește trebuie să recurgă la medicamente antivirale care există și sunt eficiente”, a spus Adrian Streinu Cercel, luni seară, la emisiunea „Punctul de Întâlnire cu Radu Tudor”.

×

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close