Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Anunțuri exclusive despre noul program Rabla. Gavrilescu: Vrem ca pe drumuri să circule mașini nepoluante

Anunțuri exclusive despre noul program Rabla. Gavrilescu: Vrem ca pe drumuri să circule mașini nepoluante

Anunțuri exclusive despre noul program Rabla. Gavrilescu: Vrem ca pe drumuri să circule mașini nepoluante
Sursa foto: Foto: gov.ro
28 Sep 2017   •   20:13

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a vorbit în emisiunea „Punctul de Întâlnire”, de la Antena 3, despre programul Rabla. Grațiela Gavrilescu a menționat că programul a fost suplimentat cu 4.000 de tichete.

„Azi am semnat rectificarea Administrației Fondului de Mediu, prin suplimentarea bugetului pentru programul rabla, cu 25 de milioane de lei, care vor însemna aproximativ patru mii de prime de casare. Preconizăm că până la sfârșitul anului, 25 de mii de români să fi putut în anul 2017 să își achiziționeze o mașină nouă,Am extins și perioada de depunere a dosarelor de acceptare pentru persoanele juridice, până la 30 noiembrie. Este extrem de important ca pe drumurile patriei să circule mașini care nu poluează și mașini care să nu ne pună viața în pericol. Am modificat și tipul de finanțare pentru programul 2018 - 2019, atât pentru „Rabla”, cât și pentru „Rabla Plus”, a spus Grațiela Gavrilescu.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close