Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Ce au discutat Viorica Dăncilă și Frans Timmermans

Ce au discutat Viorica Dăncilă și Frans Timmermans

Ce au discutat Viorica Dăncilă și Frans Timmermans
06 Mar 2019   •   20:38

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, şi-a exprimat "îngrijorarea tot mai mare" în legătură cu "ultimele evoluţii" în chestiuni legate de Mecanismul de Cooperare şi Verificare (MCV) pentru România, la întâlnirea pe care a avut-o miercuri la Bruxelles cu premierul Viorica Dăncilă, adăugând că "este nevoie de progrese urgente în următoarele săptămâni în privinţa tuturor chestiunilor care stârnesc îngrijorare". 

Prim-vicepreşedintele CE, Frans Timmermans, şi prim-ministrul Viorica Dăncilă "s-au întâlnit pentru a doua oară într-o lună şi au avut o discuţie deschisă şi sinceră", a precizat pentru AGERPRES un purtător de cuvânt al Comisiei Europene. 

"Ei au discutat despre chestiuni privind Mecanismul de Cooperare şi Verificare, iar prim-vicepreşedintele (Frans Timmermans - n.r.) şi-a exprimat îngrijorarea tot mai mare în legătură cu starea de fapt şi cu ultimele evoluţii", a adăugat purtătorul de cuvânt. 

Frans Timmermans a declarat de asemenea că "este nevoie de progrese urgente în următoarele săptămâni în privinţa tuturor chestiunilor care stârnesc îngrijorare". 

"Cei doi au decis ca experţi din România şi ai Comisiei Europene să se întâlnească deja de săptămâna viitoare pentru a discuta chestiunile vizate", a mai spus purtătorul de cuvânt al CE. 

Întâlnirea premierului Viorica Dăncilă cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, face parte dintr-o vizită de lucru pe care şefa Guvernului o efectuează la Bruxelles.

×

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close