Antena 3 CNN Politică Combinaţia DNA+PNL+Iohannis=letală pentru Ponta. Lovitură de stat sau corupţie la vârf?

Combinaţia DNA+PNL+Iohannis=letală pentru Ponta. Lovitură de stat sau corupţie la vârf?

Combinaţia DNA+PNL+Iohannis=letală pentru Ponta. Lovitură de stat sau corupţie la vârf?
de S.T.    |    07 Iun 2015   •   22:01

Premierul Victor Ponta, a anunţat că nu demisionează şi că nu intenţionează să se lupte cu justiţia, dar că va contesta ordonanţa procurorului, la procurorul ierarhic superior şi la judecător, şi îşi va pleda nevinovăţia în dosarul Şova.

"Conform tuturor definiţiilor, schimbarea unui guvern se face prin alegeri sau prin vot în Parlament. Orice altă metodă înseamnă lovitură de stat", a afirmat Ponta.

Victor Ponta: Este clar că acuzarea mea are ca scop schimbarea Guvernului şi a majorităţii

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, spune că premierul Victor Ponta trebuie să îşi continue mandatul.

"Declaraţia preşedintelui Iohannis pe care a făcut-o imediat după prezentarea premierului la DNA este o presiune publică(...). "Cum fac să am un Guvern al meu?", s-a întrebat preşedintele Iohannis. Răspuns: Dacă premierul nu vrea să plece, îl învinuim", a declarat ministrul Muncii, Rovana Plumb, duminică, la Antena 3.

Generalul Pavel Abraham consideră că se încearcă o lovitură de stat. "Mă aştept la noi presiuni şi noi dezvăluiri la adresa prim-ministrului", a spus duminică seara, la "Punctul de întâlnire", generalul Abraham.

Acesta a adăugat că acuzaţiile care i se aduc premierului Victor Ponta sunt superficiale şi nefondate. "Acest exces de zel trebuie temperat de către Parlament", a menţionat avocatul.


Premierul Victor Ponta a decis să rămână în fruntea Guvernului şi va contesta ordonanţa procurorului DNA pentru că se consideră nevinovat. Asta a anunţat prim-ministrul după o şedinţă de urgenţă a coaliţiei de guvernare la care au participat liderul UNPR, Gabriel Oprea, şeful PLR, Călin Popescu Tăriceanu şi preşedintele PC, Daniel Constantin.

Victor Ponta susţine că acuzaţiile care i-au fost aduse au legătură cu dorinţa unora de a schimba Guvernul şi că, dacă i se cereau documentele la care se referă acuzaţiile DNA, în acest moment nu mai avea calitatea de suspect.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Punctul de Întâlnire cu Radu Tudor"

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close