Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Daniel Fenechiu: ”Cred că o să-l vedeți pe Rareș Bogdan prim-ministru”

Daniel Fenechiu: ”Cred că o să-l vedeți pe Rareș Bogdan prim-ministru”

Deputatul PNL Daniel Fenechiu crede că Rareș Bogdan merită să fie desemnat prim-ministru al României.

Daniel Fenechiu: ”Cred că o să-l vedeți pe Rareș Bogdan prim-ministru”
Sursa foto: Facebook/Daniel Fenechiu
de Adelina Miron    |    10 Oct 2021   •   21:33

Deputatul PNL crede că Rareș Bogdan va fi prim-ministru, chiar dacă nu de la prima desemnare:

„Nimeni nu poate să conteste plusul de imagine pe care l-a adus Rareș Bogdan Partidului Național Liberal. Nimeni nu poate să conteste capacitatea extraordinară de compromis a lui Rareș Bogdan. Este un om care ascultă de specialiști, care, spre deosebire de mulți oameni politici, nu le știe pe toate. Niciodată nu l-am văzut pe Rareș Bogdan în discuțiile de specialitate venind să ne explice nouă cât de multe știe el pe o zonă. Din punctul ăsta de vedere, cred că Rareș este o posibilitate. Zilele astea se va concretiza.

Eu cred că o să-l vedeți pe Rareș prim-ministru al României și cred că va fi și un prim-ministru bun. Nu merg pe varianta că va fi atât de repede, chiar la această desemnare.”

PNL nu îl mai susține pe Florin Cîțu pentru funcția de premier

Cu doar trei zile înainte de consultările de la Palatul Cotroceni între Klaus Iohannis și partidele politic, liberalii s-au răzgândit și au transmis că nu îl mai susțin pe Florin Cîțu premier și-i pun acestuia o condiție.

„Partidul Național Liberal a decis în ședința Biroului Executiv Național de azi, că în eventualitatea în care se conturează o majoritate parlamentară, nominalizarea PNL, pentru funcția de prim-ministru, la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni, va fi Florin Cîțu, prim-ministrul interimar, președintele PNL”, au transmis liberalii prin intermediul unui comunicat de presă.

„Biroul Executiv Național al PNL consideră că, pentru deblocarea crizei politice, este cea mai bună decizie ca PNL să nu avanseze la consultările de luni o propunere de premier. Decizia PNL ca premierul nominalizat să fie președintele partidului, Florin Cîțu, nu se modifică”, conchide comunicarea PNL.

Decizia a fost luată în unanimitate. Delegația care va reprezenta PNL la consultările convocate de președintele României este formată din președintele PNL, Florin Cîțu, și prim-vicepresedinții Rareș Bogdan, Gheorghe Flutur, Lucian Bode și Iulian Dumitrescu.

 

 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunţă peste 20 de grade la final de februarie
x close