Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Prof. dr. Dorin Sarafoleanu: ”Alcoolul în cantitate mică este chiar recomandat. 15 picături de vin roșu”

Prof. dr. Dorin Sarafoleanu: ”Alcoolul în cantitate mică este chiar recomandat. 15 picături de vin roșu”

Prof. dr. Dorin Sarafoleanu, invitat în emisiunea Punctul de Întâlnire de la Antena 3, a împărtășit câteva sfaturi, gânduri și idei pentru însănătoșirea României, dar și pentru însănătoșirea populației. Iată ce recomandare are pentru consumul de alcool.

Prof. dr. Dorin Sarafoleanu: ”Alcoolul în cantitate mică este chiar recomandat. 15 picături de vin roșu”
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    17 Iul 2022   •   23:51

”Alcoolul, în cantitate mică. Pot să vă spun pentru că am lucrat în Franța, iar acolo, la ora prânzului, cine putea și nu era în operație, exista o cantină în care mânca de la profesor academician, până la femeia de serviciu și luau și 15 picături de vin. Roșu, că asta e băutura francezilor. Îți dă vigoare, ajută digestia.

Am venit acasă și i-am povestit ministrului din epoca respectivă, era domnul Proca (n.r. Eugeniu Gh. Proca), o somitate și un om deosebit. Și i-am spus: Domule ministru, haideți să facem și la noi. Zice: Vrei să faci beție în spitale? Românului dacă îi dai atât o să mai vrea încă două pahare.

Asta este o chestie de educație, iar educația face parte tot din drepturile fundamentale ale omului”, a spus prof. dr. Dorin Sarafoleanu în interviul exclusiv acordat în cadrul emisiunii Punctul de Întâlnire de la Antena 3.

Întregul interviu cu prof. dr. Dorin Sarafoleanu, somitate a României în ORL, îl puteți viziona în videoclipul de mai jos.

×
Subiecte în articol: Dorin Sarafoleanu
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close