Antena 3 Emisiuni Punctul de întâlnire Ecaterina Andronescu, despre cazul Caracal: „Eu am învăţat de acasă să nu mă urc în nicio maşină străină”

Ecaterina Andronescu, despre cazul Caracal: „Eu am învăţat de acasă să nu mă urc în nicio maşină străină”

02 Aug 2019   •   12:13
Ecaterina Andronescu, despre cazul Caracal: „Eu am învăţat de acasă să nu mă urc în nicio maşină străină”
Sursa foto: Sursă foto: captură antena 3

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a precizat joi seară, la ”Punctul de Întâlnire”, că ea a „învăţat de acasă să nu se urce cu străini în maşină”, referindu-se la cazul Alexandrei, adolescenta de 15 ani răpită şi sechestrată în care inculpat este Gheorghe Dincă, bărbatul care a luat-o la ocazie.

„De exemplu, Alexandra - m-am interesat la Inspectoratul Școlar - mergea la școală, avea abonament. Ce a determinat-o să se ducă la mașină de ocazie? Cred că va trebui, la începutul anului școlar, să introducem în toate școlile un sistem de protecție a copiilor și de a îi învăța să se protejeze singuri, să se ferească, pentru că eu am învățat și de-acasă... Cred că toate aceste lucruri trebuie să le repetăm și la scoală”, a precizat Ecaterina Andronescu.

„Totuşi, eu am învăţat de acasă să nu mă urc în nicio maşină străină”, a mai spus ministrul Educației, Ecaterina Andronescu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close