Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Imagini de colecţie cu Mircea Badea care anunţa acum 25 de ani că vine inflaţia şi se scumpeşte uleiul

Imagini de colecţie cu Mircea Badea care anunţa acum 25 de ani că vine inflaţia şi se scumpeşte uleiul

În ediția de duminică seara a emisiunii Punctul de întâlnire a fost prezentat un material video în care Mircea Badea anticipa încă de acum 25 de ani crizele economice de acum.

Imagini de colecţie cu Mircea Badea care anunţa acum 25 de ani că vine inflaţia şi se scumpeşte uleiul
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Iul 2022   •   23:28

Toate evenimentele care se întâmplă astăzi privind inflația şi creșterea preţurilor la alimente au fost anticipate de Mircea Badea, într-o emisiune pe care o realiza cu foarte mare succes încă de acum 25 de ani.

"Decât profund răutăcios, mai bine un răutăcios profund. Începem cu ziarul Adevărul. Inflația rămâne inamicul numărul 1 și în 1998. Inflația este și în acest an principalul dușman al românilor, în pofida declarațiilor optimiste ale celor care guvernează.

Sistemul sanitar românesc între deznădejde și speranță. Sănătatea și cinstea nu se cumpără. De azi de la ora 10 de când se termină emisiunea Dimineața devreme sistemul sanitar din România a intrat în grevă.

Nimic nu ne mai poate feri de scumpirea uleiului, ne anunță tot Evenimentul zilei.

Prețul va crește cu cel puțin 15 %. Putem să spunem, fără teama de a greși, că trăim într-o lume nebună, nebună, nebună", spunea Mircea Badea acum 25 de ani în emisiunea Dimineaţa Devreme

"Eram sobru, adică eram aspru, dar sever"

Amuzat de imagini, Mircea Badea a spus:

"Da, totuși îți dai seama că titlurile de acum 25 de ani erau ca titlurile de astăzi cu sistemul sanitar, cu uleiul, cu inflația.

Dar ai văzut că eram sobru, adică eram aspru, dar sever. Adică trăgeam concluzii profunde - avem lumea e nebună, nebună, nebună.

Doar că atunci pă vechi în '97, când Mugur Ciuvică era la Cotroceni și mă detesta, nu exista euro, nu era netu'. Era leul românesc care avea inflație", a spus Mircea Badea analizând imaginile de acum 25 de ani. 

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close