Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Un băiat de 15 ani a fost reţinut pentru incendierea blocului din Constanţa. Va fi dus la expertiză pentru discernământ

Un băiat de 15 ani a fost reţinut pentru incendierea blocului din Constanţa. Va fi dus la expertiză pentru discernământ

Doi copii, unul de 13 ani şi altul de 15 ani, sunt suspectaţi în cazul incendiului de la blocul din municipiul Constanţa. Ei au fost identificaţi şi audiaţi de poliţişti. Băiatul de 15 ani a fost reţinut pentru 24 de ore.

Un băiat de 15 ani a fost reţinut pentru incendierea blocului din Constanţa. Va fi dus la expertiză pentru discernământ
Sursa foto: Agerpres
de Silvia Preda    |    16 Dec 2021   •   20:27

În urma investigaţiilor realizate după incendiul produs în noaptea de miercuri spre joi la un bloc din municipiul Constanţa, au fost identificaţi doi minori, unul de 13 ani şi altul de 15 ani, suspectaţi că ar avea legătură cu acest eveniment.

Pe imaginile surprinse de o cameră aflată vizavi de blocul respectiv se observă momentul unei explozii, iar apoi cei doi băieţi fug în direcţia opusă.

"Nu pare a fi o mână criminală. Există posibilitatea să fie doar o joacă", a spus prim-procurorul adjunct din cadrul Parchetului Constanţa, joi, la "News Hour with CNN".

Blocul s-ar fi aprins de la un foc pus în parcarea de la subsolul imobilului

Dovada, camerele de supraveghere care au surprins momentul iniţierii incendiului. La ora 00, 44 de minute şi 58 de secunde, se vede camere cum un individ intră în subsolul blocului. La ora 00, 45 de minute şi două secunde se văd capetele a doi indivizi cum se plimbă spre exterior iar parcarea din subsol se luminează. 

Ora 00, 46 de minute şi 33 de secunde. Parcarea se luminează şi mai tare. Pare că se produce o explozie. 

În 5 secunde de la deflagraţie, se văd siluetele a doi indivizi care ies în fugă.

×
Subiecte în articol: incendiu bloc Constanța
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close