Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO: "În acest moment, Rusia aduce trupe şi armament în jurul Ucrainei"

Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO: "În acest moment, Rusia aduce trupe şi armament în jurul Ucrainei"

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, a vorbit în exclusivitate la Antena 3, despre ce se va întâmpla din perspectiva evoluţiei relaţiilor Rusia-NATO.

Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO: "În acest moment, Rusia aduce trupe şi armament în jurul Ucrainei"
Sursa foto: Foto / Alexandru Dobre
de Georgiana Adam    |    30 Ian 2022   •   21:36

Ediţie eveniment duminică seara, în cadrul emisiunii "Punctul de Întâlnire"

"Din păcate, în acest weekend tensiunea a crescut şi mai mult. Federaţia Rusă continuă să trimită garnituri întregi de tren şi coloane cu tehnică militară, dar şi soldaţi care să înconjoare Ucraina de la graniţa de nord cu Belarus, la graniţa de est cu Federaţia Rusă.

Ceea ce vedem este interpretat de analiştii occidentali ca o posibilă ajungere a Rusiei la graniţele României. Ce mesaje sunt pentru România, care sunt intenţiile Rusiei şi ce atitudine va lua Alianţa Nord Atlantică în acest moment extrem de complicat pentru noi cei de pe flancul estic, pentru România în special, care este expusă dacă Rusia va invada Ucraina.

Interviul conţine elemente de noutate şi informaţii excepţionale pe care ni le furnizează românul cu cea mai înaltă poziţie internaţională deţinută vreodată, Mircea Geoană, secretarul general ajunct al NATO", a spus Radu Tudor.

 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close