Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Premieră istorică în televiziunea din România. Antena 3 lansează prima emisiune în parteneriat cu CNN: "Cei care se vor uita vor avea informaţie, news"

Premieră istorică în televiziunea din România. Antena 3 lansează prima emisiune în parteneriat cu CNN: "Cei care se vor uita vor avea informaţie, news"

Directorul postului Antena 3, Mihai Gâdea, a anunțat duminică că televiziunea de știri va lansa, de luni, prima emisiune în parteneriat cu CNN.

Premieră istorică în televiziunea din România. Antena 3 lansează prima emisiune în parteneriat cu CNN: "Cei care se vor uita vor avea informaţie, news"
de Georgiana Adam    |    09 Mai 2021   •   22:14

”Mă bucur să vorbesc despre o dublă premieră care va avea loc mâine. Cine nu iubește media, informația, să înțeleagă dimensiunea în care CNN vine în România.

Mihai Gâdea: Cea mai spectaculoasă mișcare de pe piața media a ultimilor 30 de ani

Și vine cu cea mai spectaculoasă mișcare de pe piața media a anului și a ultimilor 30 de ani probabil.

Mâine, de la ora 18, dublă premieră. Publicul va putea să vadă un program de news așa cum nu a existat în România, ci doar în SUA.

La ora 18, News Hour with CNN este un program de știri interne și externe”, a anunțat Mihai Gâdea, duminică seara, la emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

Mihai Gâdea, despre dubla premieră din 10 mai, de la Antena 3

La ce se referă Mihai Gâdea când spune ”dublă premieră”?

”De mâine, cei care iubesc secțiunea digitală, pe site-ul www.antena3.ro, va exista o secțiune specială cu știri de peste tot din lume.

Pentru prima oară, CNN are emisiune în România.

De mâine, noi îi vom informa pe oameni într-o manieră spectaculoasă, să urmărească până la urmă ce e important într-o zi. (...).

Când urmărești standardele, criteriile, verifici această informație, cred că nu există fără îndoială șansa să te poți înșela. Dacă urmărești toate criteriile pe care noi le avem în a selecta știrile, cred că nu te poți înșela”, a explicat directorul postului TV.

”Cea mai mare dorință a mea este ca cei de acasă să fie câștigați. Respect pe celelalte televiziuni de știri, însă ceea ce se va întâmpla mâine, nivelul din România, va fi dincolo de tavan. 

Chiar dacă sună bombastic, este o revoluție ca o rețea de televiziune, așa cum e CNN, să vină în România, e un câștig pentru public și înseamnă și încredere în România.

Mihai Gâdea, despre orientarea politică a postului

Pentru mine, e unul din cele mai importante momente profesionale, îmi doresc ca publicul de acasă să vadă niște jurnaliști care strălucesc când oferă lucruri de valoare”, a precizat Mihai Gâdea.

Cât despre orientarea politică pe care o avea Antena 3, Mihai Gâdea a lămurit și acest aspect.

”De mâine, de la 6 dimineața, la Antena 3 vor fi mai multe știri și mai puțină discuție.

Din punct de vedere al orientării politice, nu există orientare politică. Cei care se vor uita de mâine, vor avea informație, news”, a lămurit Mihai Gâdea.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close