Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Mircea Badea, despre masajul cu palme al Irinei Loghin: ''Dumnezeu pe pământ. Pălăria rezista''

Mircea Badea, despre masajul cu palme al Irinei Loghin: ''Dumnezeu pe pământ. Pălăria rezista''

Mircea Badea a comentat imaginile virale, în care Irina Loghin le prezintă doamnelor, cum pot avea un ten de invidiat, dar mai ales, cum pot scăpa de ''guşuliţa care se formează chiar de la 30 de ani''.

Mircea Badea, despre masajul cu palme al Irinei Loghin: ''Dumnezeu pe pământ. Pălăria rezista''
de Georgiana Adam    |    28 Mar 2021   •   23:07

Realizatorul emisiunii ''În gura presei'' s-a amuzat de modalitatea prin care artista de muzică populară îşi realizează ritualul de înfrumuseţare.

Mircea Badea nu a putut să nu remarce tehnică neobişnuită a Irinei Loghin, dar mai ales dexteritatea ieşită din comun şi felul în care aceasta îşi manevra degetele, pentru a executa masajul inedit, deja devenit viral.

''Dumnezeu pe pământ. Tu ai văzut ce frecvenţă avea? Mi-a plăcut și...pălăria rezista. La fel și ochelarii. Deci, foarte tare'', i-a a spus Mircea Badea lui Radu Tudor, în emisiunea căruia era invitat duminică seara.

”Demachiatul obligatoriu seara, dar cum? Luaţi ulei de măsline cu lapte. Amestecaţi jumătate şi jumătate. Pentru guşuliţa care se formează chiar de la 30 de ani. (n.r. te pălmuieşti) Să aveţi mâna foarte degajată.. Guşa începe să formeze de la 30 de ani, aşa că acest masaj, pe care eu l-am învăţat încă din anii tinereţii, de la o altă solistă, dă roade.

Primele rezultate se văd cam după o lună. Trebuie însă să lăsaţi degetele aproape inerte, să vă daţi mai înainte cu o cremă pe mâini, şi să repetaţi aceste pălmuieli cât suportaţi, cam în fiecare zi. Pielea din acea zonă se tonifică”, a explicat Irina Loghin.

×
Subiecte în articol: Irina Loghin Mircea Badea masaj palme
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close