Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire De ziua lui, Mugur Ciuvică, mesaj pentru Clotilde Armand: "E valabil 365 de zile. E un pericol public"

De ziua lui, Mugur Ciuvică, mesaj pentru Clotilde Armand: "E valabil 365 de zile. E un pericol public"

Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice (GIP), a comentat la Antena 3 activitatea primarului din Sectorul 1, Clotilde Armand. La final, analistul politic a transmis şi un mesaj despre care spune că e valabil 365 de zile.

De ziua lui, Mugur Ciuvică, mesaj pentru Clotilde Armand: "E valabil 365 de zile. E un pericol public"
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Iul 2021   •   23:47

Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigații Politice (GIP) a apreciat că modul în care edilul Sectorului 1, Clotilde Armand îşi desfășoară mandatul este o combinație foarte ciudată, complexă cumva, de incompetență cu șmecherie.

„Doamna Clotilde este foarte bogată din afaceri cu statul român ceea ce implică un pic de interes. Este evident că în cazul Primăria Sectorului 1 este şi un caz clinic, dar aici trebuie specialiștii să se pronunțe. Dar separat de asta pentru că nu e responsabilitate este o formă de asta mai ciudată complexă cumva de incompetență cu șmecherie.

Pentru că în cariera ei a condus mai multe firme, a făcut multe lucruri greșite administrativ. Ea conducea o firmă de gaz, unde a fost un accident mare în care a murit un om şi cred că au fost şi ceva răniţi. A plecat, după aceea s-a întors cu firma asta care a supervizat construirea Behtel. Aici vine partea de șmecherie pentru că supervizând nimic, firma respectivă a câștigat deci de milioane de euro și ea sute de mii de euro pe an pentru o vreme când apăruseră discuții. De la aceeași firmă ea își lua salariul din Bulgaria, o operațiune din asta foarte bizară", a spus Mugur Ciuvică.

Există ambiții prostești în cazul blocării proiectelor pentru spitale

„E o combinație de ambiții care au și posibil conotații clinice cu diverse interese. Sunt convins că în spatele chestiei cu gunoaiele sunt niște interese, adică vor să scoată firma aia, să aduc altă firmă.

Dar există ambiții prostești în cazul spitalelor, în cadrul spitalului "Grigore Alexandrescu", cu construcția planificată de 70 de milioane de euro pe care o ține blocată, chestia cu blocarea centrulului pentru copiii cu Sindrom Down, sunt ambiții absolut aberante.

Femeia este complexă. Însă problema inițială este că totuși au ales-o niște cetățeni, deci sunt și ei într-o mare măsură răspunzători pentru gunoaiele din Sectorul 1", a mai spus Mugur Ciuvică.

 „Mesaj valabil 365 de zile. E un pericol public”

Întrebat de Radu Tudor daca de ziua lui are un mesaj pentru Clotilde Armand, Mugur Ciuvică a spus că din păcate mesajul este valabil 365 de zile şi sună aşa: "Este un pericol public".

„Mai ales felul în care își prezintă lunile astea de mandat este absolut bizar dar și foarte periculos. Până la urmă cum spuneam au ales-o niște cetățeni și o parte din răspunderea este și a cetățenilor respectivi, desigur și a colegilor de coaliție.

Problema este că de strânsul gunoaielor din sector se ocupă primăria, ea are legătură cu cetățeanul și se obligă să strângă gunoaiele. După aceea că primăria angajează o firmă sau o altă firmă e treaba primăriei", a spus Mugur Ciuvică în cadrul emisiunii "Punctul de Întâlnire" de la Antena 3.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close