Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Oana Zamfir, despre cererea de revocare a șefei DNA: Kovesi a legitimat abuzurile

Oana Zamfir, despre cererea de revocare a șefei DNA: Kovesi a legitimat abuzurile

Oana Zamfir, despre cererea de revocare a șefei DNA: Kovesi a legitimat abuzurile
Sursa foto: foto: Agerpres
22 Feb 2018   •   20:28

Oana Zamfir a vorbit în emisiunea „Punctul de Întâlnire”, de la Antena 3, propunerea lui Tudorel Toader de revocare din funcție a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

Realizatorul a mai vorbit și despre reacția președintelui Klaus Iohannis, care a spus că nu este de acord cu propunerea făcută de ministrul Justiției

„Este consecvent cu ceea ce a declarat până acum. Nu cred că se aștepta nimeni ca președintele României să spună că acceptă revocarea doamnei Kovesi. Mi se pare că în această seară, comunicatul este o etapă intermediară. Cred ca principalul argument care să stea în picioare în fața președintelui Iohannis e că șeful Kovesi a legitimat abuzurile. Aceste abuzuri vin de aici, de la direcția centrală”, a spus Oana Zamfir.

Tudorel Toader a prezentat, joi, „Raportul privind activitatea managerială la DNA”, la sediul ministerului Justiției. „Declanșez procedura de revocare din funcție a procurorului-șef al DNA”, a precizat Tudorel Toader.

 

 

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close