Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Pacient cu COVID, mărturie de pe patul de spital: "Îmi venea să fug, dar şi să mor, să nu mă mai întorc acolo, la boala asta"

Pacient cu COVID, mărturie de pe patul de spital: "Îmi venea să fug, dar şi să mor, să nu mă mai întorc acolo, la boala asta"

Mărturia impresionantă a unui pacient cu COVID, care a supravieţuit coronavirusului, a fost prezentată sâmbătă, la Punctul de întâlnire.

Pacient cu COVID, mărturie de pe patul de spital: "Îmi venea să fug, dar şi să mor, să nu mă mai întorc acolo, la boala asta"
de Andreea Cigolea    |    10 Apr 2021   •   23:54

Pacient cu COVID: Îmi venea să fug, dar să şi mor, ca să nu mă mai întorc tot acolo

"Fiul meu, fiind antrenor în Turcia, a venit acasă. Cred că şi-a dat seama că a luat de la ăia ceva. Dintre toţi - nevastă-mea, nora mea, nepotul - pe mine mă luase un tremurat, nu prea mai aveam nici poftă de mâncare. Iar fiu-meu zice: 'hai să îţi fac şi ţie (test COVID)!' Mi-a făcut şi mi-a zis: 'tată, nu ţi-a ieşit bine!'

Şi-a dat telefon la SMURD. Am intrat (la spital), am stat două zile, îmi venea să fug. N-am nimic cu spitalul ăla, dar mureau pe lângă mine, legaţi. De mâncat, 3-4 zile n-am mâncat. Eram băţ. Şi simțeam aici pe gât, când trăgeam aer...

În rest, nu m-a durut nimic...Dar ce-am văzut acolo...Îmi venea să fug, dar să şi mor, ca să nu mă mai întorc tot acolo, în boala asta.

Acum sunt bine. Să vedeţi ce mânănc acum mâncarea de spital, şi acasă făceam mofturi...Am 73 de ani...Stăteam de vorbă cu nevastă-mea, dacă să ne vaccinăm sau nu, că suntem mai bătrâni...Omul, când şi-o face, şi-o face cu mâna lui", a mărturisit pacientul.

Sâmbătă, 10 aprilie, au fost vaccinate 54.000 de persoane şi au fost raportate 4.300 de noi infectări cu COVID şi 139 de decese. La ATI erau internate 1.492 de persoane. La protestele anti-restricţii din Capitală au participat aproximativ 1.000 de oameni.

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close