Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Punctul de întâlnire. Apare lista secretă cu accesul la dosarele SIPA

Punctul de întâlnire. Apare lista secretă cu accesul la dosarele SIPA

Punctul de întâlnire. Apare lista secretă cu accesul la dosarele SIPA
24 Mai 2017   •   20:21

La emisiunea „Punctul de Întâlnire”, de la Antena 3, moderatorul Radu Tudor a vorbit despre desecretizarea arhivei SIPA.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader a pregătit toate amănuntele în așa fel încât mâine dimineață să fie publicată lista cu persoanele care au avut acces la arhiva SIPA și au extras documente de acolo. Această arhivă ar fi fost folosită pentru șantaj și manipulare.

„Mâine este primul cerc de suspecți public făcut în România cu privire la activitatea unui serviciu secret. Unii încep să răspundă la întrebări pe care nu le-a pus nimeni până acum, dare i răspund anticipat. Eu cred că trebuie demarat concomitant un studiu și o anchetă, deoarece ceea ce spun ei acum că au găsdit dosarele aruncate pe lângă pereți… Eu vreau să vă spun că oamenii care le au avut în custodie încă trăiesc. Informațiile care sunt sub protecția secretului de stat sunt bine ordonate, au fost plasate, sigilate de oameni care încă trăiesc.Cei care arătă că ele au fost găsite în dezordine totală, aceea au creat acest haos, tocmai pentru a acoperi activitatea lor.”, a precizat generalul Pavel Abraham.

Apare lista secretă cu accesul la dosarele SIPA

 

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close