Antena 3 CNN Actualitate Punctul de întâlnire. Dezvăluiri spectaculoase din SRI. Cum a scos din joc Hellvig "câmpul tactic din justiție"

Punctul de întâlnire. Dezvăluiri spectaculoase din SRI. Cum a scos din joc Hellvig "câmpul tactic din justiție"

Punctul de întâlnire. Dezvăluiri spectaculoase din SRI. Cum a scos din joc Hellvig "câmpul tactic din justiție"
Sursa foto: foto: captura Antena 3
28 Aug 2018   •   20:37

Generalul SRI Dumitru Dumbravă a fost trecut, marți, în rezervă, decizia fiind semnată de directorul SRI, Eduard Hellvig.

Informația a fost prezentată de Radu Tudor, la "Punctul de Întâlnire".

"Generalul Dumitru Dumbravă s-a făcut remarcat în spațiul public prin afirmații riscante în legătură cu justiția. A spus că justiția este un câmp tactic pentru Serviciul Român de Informații, lăsând loc pentru foate multe acuzații și speculații la adresa Serviciului cum că aceasta este esența implicării unor ofițeri SRI în actul de justiție", a spus Radu Tudor. 

În ultimele 12 luni, însă, Hellvig a mai scos din sistem încâ 11 generali, printre care și fost șef operativ al instituției, generalul Florian Coldea.

Radu Tudor a trecut în evidență 5 lucruri esențiale care au avut loc de când Eduard Hellvig este director al Serviciului Român de Informații:

1. L-a schimbat din funcție și l-a trecut în rezervă pe fostul prim-adjunct al directorului, atotputernicul general Florian Coldea.

2. A trecut în rezervă 10 generali SRI printr-o operațiune de tip blitzkrieg, în vara anului 2017, cu acordul președintelui Klaus Iohannis.

Continuarea în materialul "Punctul de Întâlnire":

×
Subiecte în articol: Punctul de întâlnire Klaus Iohannis
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close