Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Vreo capitală europeană doreşte schimbarea premierului Victor Ponta. Este o insistenţă nedemocratică

Radu Tudor: Vreo capitală europeană doreşte schimbarea premierului Victor Ponta. Este o insistenţă nedemocratică

Radu Tudor: Vreo capitală europeană doreşte schimbarea premierului Victor Ponta. Este o insistenţă nedemocratică
13 Iul 2015   •   19:07
Realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire", Radu Tudor, a explicat, în ediţia de luni a emisiunii "La Ordinea Zilei", realizată de Dana Grecu, la Antena 3, că ce face DNA acum este să încerce schimbarea guvernului şi a premierului Victor Ponta în mod special. 
 
"E o dorinţă de a schimba Guvernul, de a-l alunga pe VP de la putere şi de a aduce un nou Guvern la putere, agreat de KI şi care să întrunească ceva mai multe armonii interne şi mai ales externe. Sunt convins că această insistenţă foarte ciudată şi neobişnuită de a lovi sistematic în şeful Guevrnului are o explicaţie mai profundă decât presupunem noi."
 
Radu Tudor a explicat că este posibil ca Victor Ponta să fi "supărat" o capitală europeană, unde s-a dorit schimbarea acestuia. 
 
"Cred că VP, undeva, ceva, i s-a schimbat karma cu vreo capitală europeană, din moment ce un guvern cu rezultate economice nesperat de bune trebuie neapărat să fie alungat. Este o insistenţă a cuiva pentru plecarea lui Ponta şi nu cred că o poveste de acum opt ani de zile poate să stea la baza alungării premierului. Dar, cu toate astea, se va întâmpla. Sunt convins că nu îl va apuca toamna ca premier."
 
"Ne-a spus tuturor VP că urmează să revină în august la DNA, s-ar putea să asistăm şi la alte evoluţii spectaculoase, înscrisuri, semnături, nu aş merge chiar atât de departe să vorbesc despre intercetpări. Plus că Victor Ponta s-a comparat astăzi cu Ion Iliescu şi cu Adrian Năstase, deci s-a plasat din start în afara vieţii politice a PSD."
 
De asemenea, Radu Tudor a explicat că există o insistenţă nedemocratică în schimbarea lui Victor Ponta.
 
"Eu văd o insistenţă nedemocratică de a-l schimba pe Victor Ponta. Nu cade Guvernul în Parlament, nu pică la moţiune, nu pierde susţinere, dar uite o instituţie judiciară care îl pune sub acuzare într-un moment foarte sensibil în zonă, pentru fapte de acum opt ani de zile. Aş fi înţeles dacă era vorba de fapte săvârşite în timpul exercitării mandatului de premier."
 

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close