Antena 3 CNN Actualitate Raed Arafat: Nimeni nu vrea să mușamalizeze nimic

Raed Arafat: Nimeni nu vrea să mușamalizeze nimic

Raed Arafat: Nimeni nu vrea să mușamalizeze nimic
22 Noi 2015   •   20:05

Raed Arafat a vorbit, duminică, la ”Punctul de Întâlnire”, despre situația sponsorizărilor de la ISU și ceea ce premierul Cioloș a perceput drept ”derapaje”.

”Este cert și clar, dacă te duci la cineva care este în neregulă și primești o sponsorizare, se poate interpreta într-un singur sens. Documentul care se cere, se analizează, iar decizia finală aparține conducerii ministerului, premierului, ce se poate da din document. În ce privește sponsorizările, aceste lucruri se dau, să se vadă. Ce s-a cerut s-a dat. Nimeni nu vrea să mușamalizeze nimic, nimeni nu ascunde. Sunt anumite documente, cu un anumit regim” a afirmat Raed Arafat.
 
”Avem elemente care trebuie corectate, avem elemente care funcționează. Instituția ISU poate fi ameliorată, fără discuție. Am început să modificăm legislația. Aveam o ordonanță în Parlament, am stabilit că avem o problemă. Te duci să aplici legea, ți se râde în nas, se plătește o amendă simbolică, iar el continuă să funcționeze. Acum s-au acceptat amenzi foarte mari și posibilitatea retragerii autorizației. Asta s-a făcut pe parcursul anului” a mai spus secretarul de stat.

Raed Arafat a vorbit și despre tragedia din Apuseni, acolo unde avionul prăbușit a fost găsit după câteva ore de căutări și despre cum se lucrează pentru a crește eficiența ISU.

”Avionul l-am găsit în cinci ore și cincisprezece minute. Fiecare situație a venit cu manipulările ei. Vreau să înțeleagă lumea că se lucrează pentru dotarea ISU. Până acum am semnat contracte de 41 de milioane de euro. Comunicații, pe inundații, un modul de inundații pe județ, 1.000 de metri cubi pompabili pe oră, la mare distanță”  conchis Raed Arafat.

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close