Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Rareș Bogdan: "Dintr-odată constatăm că cei din USR, nişte îngeraşi, au stat la masă cu răul suprem al acestei ţări. Mi se pare ireal, ceva de noaptea nopţii!"

Rareș Bogdan: "Dintr-odată constatăm că cei din USR, nişte îngeraşi, au stat la masă cu răul suprem al acestei ţări. Mi se pare ireal, ceva de noaptea nopţii!"

Rareş Bogdan a comentat, miercuri, în exclusivitate la Antena 3, declaraţia făcută de Octavian Berceanu (USR PLUS), care a afirmat că PNL protejează mafia deşeurilor. "Membrii importanți ai PNL sunt implicați direct în depozitări ilegale de deșeuri", a spus prim-vicepreședintele PNL.

Rareș Bogdan: "Dintr-odată constatăm că cei din USR, nişte îngeraşi, au stat la masă cu răul suprem al acestei ţări. Mi se pare ireal, ceva de noaptea nopţii!"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    22 Sep 2021   •   23:19

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a comentat în emisiunea "Punctul de Întâlnire", declaraţia făcută fostul şef al Gărzii de Mediu.

Demis acum două zile de premierul Florin Cîțu de la șefia Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu a lansat acuzaţii grave către PNL

"Domnul Cîțu mai și minte grav când spune că nu el m-a demis, ci că mi s-a retras susținerea politică. Îmi pare rău că avem un prim-ministru care nu face diferența între ceea ce semnează și ceea ce vorbește. Nu vorbim de un joc politic. Este vorba de grupuri de interese din zona infracțională, din zona deșeurilor, acolo se învârte totul. Am făcut sesizări penale pentru depozitări ilegale de deșeuri, iar membrii importanți ai PNL-ului sunt implicați direct. Eu aștept să văd ce face și DNA-ul în continuare. Aștept de la DNA să ancheteze membri unor grupări infracționale care fac afaceri cu deșeuri în România, au importat deșeuri, au făcut depozite ilegale de milioane de metri cubi de deșeuri și numele lor se regăsesc pe liste PNL-ului”, a afirmat Octavian Berceanu.

Rareș Bogdan, mesaj pentru Octavian Berceanu

"Mi se pare o declarație halucinantă. Dintr-odată constatăm că cei din USR, nişte îngeraşi, au stat la masă cu răul suprem al acestei ţări. Mi se pare ireal, ceva de noaptea nopţii, ceva ce întrece orice închipuire. Şi oamenii ăştia ne spun în continuare că vor să guverneze cu noi. Dom’le, domnul Berceanu a fost până mai ier șeful Gărzii de Mediu. A spus vreodată ceva, a venit cu nume?

"Îl rog eu să îmi dea un nume. Să mi-l dea în privat"

Eu voi ieşi public şi voi cere anchete. Dar nu poţi face astfel de acuzaţii, doar pentru că simţi că în România există un trend de susţinere în societate pe astfel de chestiuni. Nu poţi face aşa ceva dacă vrei să construieşti ceva. Nu se poate aşa ceva. Oamenii ăştia ne spun că vor să continuăm să stăm de vorbă şi în acelaşi timp ne înjură de mamă, ne fac în toate felurile, zi de zi, oră de oră, prin toate vocile", a spus Rareş Bogdan la Antena 3.

"Nu am zis că vom guverna cu PSD, eu sunt împotriva acestui lucru şi mă voi opune. Dar spuneţi-mi cum mă pot pune la masă cu dl Barna, dl Cioloş, dl Voiculescu şi restul liderilor? Cum se poate întoarce dl Berceanu la Garda De Mediu după ce iese azi şi spune că PNL patronează mafia lemnului? Bine că nu a spus că din toată Europa. Dar fără să dea nume, nimic.

Rareş Bogdan: "Eu sunt cel moderat din PNL"

Eu sunt cel care în continuare spune că trebuie să refacem alianţa. Dar mi-e greu în faţa colegilor mei. Cred că e greu să mai legi nişte punţi când eşti acuzat de la toate nivelele. În curând vom afla că tot răul României, Europei şi lumii e generat de PNL. Este cutremurător. Ei se ocupă doar de plângeri, nu am văzut să construiască ceva”, a mai spus primvicepreşedintele PNL. 

×
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close