Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Scenarii bombă la vârful politicii. Ce s-ar putea întâmpla dacă Iohannis refuză revocarea lui Kovesi

Scenarii bombă la vârful politicii. Ce s-ar putea întâmpla dacă Iohannis refuză revocarea lui Kovesi

Scenarii bombă la vârful politicii. Ce s-ar putea întâmpla dacă Iohannis refuză revocarea lui Kovesi
23 Feb 2018   •   20:48

Radu Tudor a prezentat în emisiunea „Punctul de Întâlnire”, de la Antena 3, cinci scenarii posibile în cazul propunerii de revocare a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

1. Iohannis refuză revocarea. Tudorel Toader revine și insistă că revocarea. Parlamentul dă un vot. Iohannis nu poate refuza și a doua oară.

2. Exasperați de poziția președintelui, liderii politici vor insista cu varianta suspendării lui Iohannis, ce nu are suport majoritar azi.

3. DNA va continua cu dosare pe numele lui Liviu Dragnea, aducându-l la stadiul de victimă politică, ceea ce va genera vot majoritar PSD în următoarele alegeri europarlamentare. Poate și prezidențiale.

4. Liviu Dragnea și Klaus Iohannis ajung la o înțelegere care va genera o soluție surpriză de la Cotroceni.

5. Urmează un război sângeros, generalizat, în dosarele, arestările, atacurile politice și hărțuirea permanentă între centrele de putere va destabiliza puternic economia românească, imaginea externă și încrederea aliaților în ceea ce are mai de preț: stabilitatea din România.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close