Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Situaţie gravă la Satu Mare: Pompierii nu pot stinge un incendiu. Sunt aşteptaţi specialişti din Canada - VIDEO

Situaţie gravă la Satu Mare: Pompierii nu pot stinge un incendiu. Sunt aşteptaţi specialişti din Canada - VIDEO

Situaţie gravă la Satu Mare: Pompierii nu pot stinge un incendiu. Sunt aşteptaţi specialişti din Canada - VIDEO
de M.Z.    |    18 Dec 2017   •   19:06

UPDATE 19.06 - Imagini cu incendiul devastator de la Satu Mare au fost difuzate luni, la emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

Incendiul devastator de la Satu Mare va fi stins în câteva zile.

----------------------------

Știrea inițială 16.17

Incendiul izbucnit luni, la sonda de gaz de la Moftinu Mare, judeţul Satu Mare, nu poate fi stins de pompieri, deoarece există pericol de explozie, astfel încât se aşteaptă ajutorul unor specialişti din Canada.

„De asemenea, nu există încă stabilită modalitatea de acţiune post stingere a incendiului, în condiţiile în care un pericol de explozie apare în momentul în care s-ar stinge focul. Se aşteaptă sosirea, marţi după-amiază, a unor experţi din Canada care vor evalua situaţia şi vor stabili modul de acţiune şi momentul intervenţiei de stingere. La faţa locului au mai rămas patru autospeciale pentru supraveghere şi asigurarea zonei, fiind trimise înapoi forţele de intervenţie venite de la Bihor şi Maramureş. Dacă s-ar stinge incendiul, gazele ar fi emanate în atmosferă şi s-ar înregistra un pericol de explozie”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare, Adriana Pop.

Potrivit acesteia, la locul incendiului, care se manifestă violent şi cu flacără deschisă, au fost trimise, în total, un număr de 22 de autospeciale de pompieri, cu 5 ofiţeri şi 75 de subofiţeri, plus o ambulanţă SMURD. Incendiul a izbucnit, în noaptea de duminică spre luni, la o sondă de gaz din localitatea Moftinu Mare. Până la ora transmiterii acestei ştiri nu s-au înregistrat victime.
 

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close