Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Vasile Dîncu neagă zvonurile privind remanierea sa: "Nu mi-a reproşat nimeni nimic până acum"

Vasile Dîncu neagă zvonurile privind remanierea sa: "Nu mi-a reproşat nimeni nimic până acum"

Vasile Dîncu, ministrul Apărării, a vorbit la Antena 3 despre zvorurile privind remanierea sa.

Vasile Dîncu neagă zvonurile privind remanierea sa: "Nu mi-a reproşat nimeni nimic până acum"
Sursa foto: Antena 3
de Silvia Preda    |    24 Aug 2022   •   22:01

"Nu mi-a reproşat nimeni nimic până acum. Nici premierul, nici preşedintele, nici Marcel Ciolacu. Ştirile acestea care apar pe surse, fără nicio sursă identificabilă, şi care se repetă - când este vorba de ministrul Apărării şi în timpul acestui război hibrid - au o anumită direcţie, au o anumită semnificație. Pot fi înţelese. Încearcă să dea o senzaţie de nesiguranţă, că politica este greșită sau că cineva a greşit în sistemul de apărare sau că nu funcţionează. Nu am avut nicio discuţie.

Evident că am discutat şi cu premierul României despre aceste lucruri. Nimeni nu a pus vreodată problema unei remanieri în Guvern. Nu s-a pus această problemă.

Nimeni nu este bătut în cuie, nimeni nu a dat un concurs pentru funcţia de ministru. În momentul în care îţi spune partidul care te-a propus, sau președintele partidului, sau premierul, preşedintele României în cazul nostru, celor de la Apărare, că trebuie să laşi locul altuia, ăsta este un lucru normal.

Vasile Dîncu: "Nimeni nu a pus vreodată problema unei remanieri"

Deocamdată, acesta este un fake news care a funcţionat destul de bine, dar îi înţeleg şi sensul, mai ales că este şi august, sunt puţine ştiri şi atunci aceste ştiri merg. Sunt ştirile de august care merg mai uşor.

Deocamdată, nu am avut nicio discuţie cu nimeni în acest sens. Eu îmi fac treaba, dar nici nu mă emoționează asemenea ştiri", a spus Vasile Dîncu, miercuri seară, la Antena 3.

Marcel Ciolacu dezminte schimbarea lui Dîncu de la MApN | "Politica nu funcţionează pe surse"

Şi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, dezminte zvonul remanierii ministrului Apărării, Vasile Dîncu, declarând că acesta este un subiect "despre care n-a vorbit nimeni”.

×
Subiecte în articol: Vasile Dîncu remaniere
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close