Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Alertă în familia lui Florin Salam, după ce sora lui a fugit de acasă cu şoferul artistului

Alertă în familia lui Florin Salam, după ce sora lui a fugit de acasă cu şoferul artistului

Alertă de gradul zero în familia lui Florin Salam. După ce şi-a pierdut fratele, artistul a trecut printr-o nouă cumpănă. De această dată, sora i-a dat bătăi de cap manelistului.

Alertă în familia lui Florin Salam, după ce sora lui a fugit de acasă cu şoferul artistului
de Georgiana Murgilă    |    Ana-Maria Bujor    |    19 Mar 2021   •   23:10

Elena a dispărut după ce şi-a dus copiii la şcoală şi familia a anunţat la 112 răpirea femeii. Ce s-a întâmplat de fapt şi reacţia surorii lui Florin Salam, în materialul de mai jos.

O poveste de iubire a făcut-o pe sora lui Florin Salam să uite de familie, de copii şi chiar de frate şi să fugă în lume.

Elena şi-a dus cei doi copii la Colegiul Naţional de Arte "Dinu Lipatti" din Capitală, însă nu s-a întors să îi ia, aşa cum făcea de obicei.

Marea problemă, potrivit unor surse din familie, a fost că femeia şi-a închis telefonul încă de dimineaţă.

Şi-a luat lumea în cap, n-a spus nici pâs, aşa că familia alarmată, în frunte cu Florin Salam, a sunat la Poliţie. În tot acest timp, sora răspundea la telefoane, chiar şi presei.

După ce s-a constituit celula de criză acasă la Florin Salam, autorităţile şi manelistul au descoperit adevărul. Elena a fugit cu şoferul lui Florin Salam, cunoscut drept Marius Grasu.

Cei doi sunt căsătoriţi, fiecare cu altă persoană, aşa că singura variantă pe care au găsit-o a fost să fugă în lume, fără să le pese că familiile vor fi extrem de îngrijorate.

În cele din urmă, Elena s-a dus la Poliţie împreună cu şoferul lui Florin Salam şi au declarat că au fugit de bunăvoie, că autorităţile au fost alertate degeaba şi că nu se va mai întâmpla.

×
Subiecte în articol: Florin Salam showBlitz
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close