Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Anamaria Prodan a plecat în vacanţă şi a lăsat în urmă bârfele despre divorţ

Anamaria Prodan a plecat în vacanţă şi a lăsat în urmă bârfele despre divorţ

Anamaria Prodan pare să lase în urmă toate problemele din ţară, bârfele despre divorţ şi despre presupusele amante, aşa că şi-a luat o binemeritată vacanţă în Dubai. Acolo, a ieşit în evidenţă cu o nouă achiziţie. 

Anamaria Prodan a plecat în vacanţă şi a lăsat în urmă bârfele despre divorţ
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan
de Claudia Popovici    |    14 Aug 2021   •   00:04

Impresara şi-a cumpărat un bolid de lux cu care se distrează pe străzi. Este vorba de un Lamborghini Huracan care ar valora aproximativ 300 de mii de euro, potrivit informațiilor din spațiul public. 
Este cunoscută pasiunea vedetei pentru maşini scumpe pentru că pe drumurile din România aceasta conduce un Ferrari ultimul răgnet.

Maşinile scumpe nu sunt singura pasiune a acesteia. Chiar ea a recunoscut că investește foarte multi bani în genţi. Iar asta se vede şi pe reţelele de socializare, căci aproape la fiecare apariţie are o altă geantă. 

Are şi o colecţie impresionantă de bijuterii. Şi la această categorie, Anamaria Prodan preferă brandurile exclusiviste. 

Însă adevărata avere a impresarei sunt proprietăţile. Aceasta deţine case în America, Dubai şi România, în Bucureşti şi pe malul lacului Snagov.

×
Subiecte în articol: Anamaria Prodan
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close