Antena 3 Emisiuni ShowBlitz Ce avere a strâns Andreea Marin: "După mulți ani de muncă pot să spun că, prin natura muncii, am avut niște avantaje"

Ce avere a strâns Andreea Marin: "După mulți ani de muncă pot să spun că, prin natura muncii, am avut niște avantaje"

de Redacția Antena 3    |    28 Mai 2021   •   23:47
Ce avere a strâns Andreea Marin: "După mulți ani de muncă pot să spun că, prin natura muncii, am avut niște avantaje"
Sursa foto: Facebook/ Andreea Marin

Andreea Marin face dezvăluri explozive despre averea sa. Fosta zână a suprizelor vorbește fără perdea despre câți bani are, ce mașină conduce, dar mai ales, în ce vacanțe merge.

Este mai cunoscută drept zână a surprizelor, însă toată lumea se întreabă dacă celebritatea i-a adus și bani pe măsură.

"Am casă, am mășină, posibilitatea de a călători și de a-mi da copilul la o școală care să-i ofere un viitor mai bun." spune prezentatoarea TV.

Andreea Marin spune că nu-i plac lucrurile extrem de luxoase, spune că este cumpătată, dar chiar și așa îi place să conducă mășini puternice.

"Nu o să mă vezi că-mi iau o mașină de fițe, eu am o mașină, am o mașină normală pentru un om cu nevoiele mele. Un 4x4."

Cât despre estimarea averii sale, zana suprizelor e rezervată. Recunoaște însă că face bartere pentru haine, pantofi și alte articole vestimentare.

"Nu pot să zic că sunt un om bogat, sunt un om care după mulți ani de muncă poate să spună că prin natura muncii sale a avut niște avantaje care au contat. De pildă pentru că apar la televizor, sunt companii care te îmbracă. Pun hainele lor pe tine."

Și dacă va întrebați în ce investește Andreea Marin.

"Prefer să călătoresc. Îmi place călătoria. De acolo am cele mai frumoase amintiri. Dar o nu fac neapărat la șapte stele. Știu și cum e să ajungi acolo, dar nu e pentru mine un mod de viață."

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close