Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Cristian Boureanu și Laura Dincă au pus capăt relației după mai bine de 6 ani petrecuți împreună

Cristian Boureanu și Laura Dincă au pus capăt relației după mai bine de 6 ani petrecuți împreună

După mai bine de 6 ani de relaţie, fostul politician, Cristian Boureanu pare să sufere din nou din dragoste, după ce el şi mai tânăra iubită, Laura Dincă şi-au spus adio.

Cristian Boureanu și Laura Dincă au pus capăt relației după mai bine de 6 ani petrecuți împreună
Sursa foto: Facebook/ Cristian Boureanu
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Aug 2021   •   23:53

Deşi Laura i-a fost alături în cele mai grele momente, chiar şi atunci când fostul deputat s-a bătut cu poliţiştii sau a stat după gratii, relația acestora a ajuns la final.

Au fost aproximativ 6 ani de relaţie între Cristian Boureanu şi Laura Dincă, timp în care aceștia au trecut prin atât prin momente bune, cât şi prin multe clipe dificile.

Laura i-a stat la braț la fiecare termen de judecată în procesul în care a fost acuzat de ultraj, după ce a lovit un poliţist. Aceasta l-a sprijinit în scandalul în care Boureanu şi-a târât propria fiică pe jos.

Părea că avea să fie cea mai solidă relaţie pe care fostul deputat a avut-o, însă această poveste de iubire s-a încheiat.

"După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat, este singura declarație pe care o dau", a declarat Cristian Boureanu.

Vestea separării cuplului Cristi Boureanu-Laura Dincă este cu atât mai suprinzătoare cu cât cei doi vorbeau despre nuntă și copii. Însă, nunta nu s-a mai concretizat.

Mai întâi, din cauza perioadei de arest pe care a avut-o fostul politician, apoi din cauza proceselor, iar mai târziu când lucrurile păreau să se fi liniştit, evenimentul s-a amânat din cauza pandemiei şi urma să aibă loc în această vară, numai că, certurile dese, potrivit informaţiilor din presa tabloidă, au provocat ruptura.

 

×
Subiecte în articol: cristian boureanu Laura Dincă despartire
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close