Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Cum a reușit Gigi Becali să câștige 30 de miliarde de euro dintr-o lovitură

Cum a reușit Gigi Becali să câștige 30 de miliarde de euro dintr-o lovitură

Becali a câştigat dintr-o singură mutare 30 de milioane de euro. Cum? A vândut un teren în Pipera unui dezvoltator imobiliar, acesta din urmă având de gând să construiască blocuri pe terenul de la patronul FCSB.

Cum a reușit Gigi Becali să câștige 30 de miliarde de euro dintr-o lovitură
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    09 Oct 2021   •   00:03

Aceasta nu este singura mişcare pe care a făcut-o latifundiarul în ultima perioadă, pentru că şi-a iniţiat şi fiicele şi ginerele în domeniul care l-a consacrat - cel imobiliar.

George Becali, un adevărat J.R de România, având în vedere că este dintre cei mai cunoscuţi şi de succes afacerişti în domeniul imobiliar.

Numai dacă luăm în calcul ultima mare tranzacţie făcută de milionarul din Pipera, la un simplu calcul, constatăm că acesta a câştigat dintr-o singură mutare câteva zeci de milioane de euro.

Cea mai recentă tranzacție i-a adus lui Gigi Becali suma de 30 de milioane de euro, potrivit profit.ro.

Becali își inițiază fiicele și ginerele în domeniul imobiliar

Patronul celor de la FCSB a vândut un teren de 13 hectare pe care-l deținea în Pipera.

Terenul lui Becali a fost cumpărat de un dezvoltator imobiliar. Cumpărătorul mai deținea 15 hectare în zonă și are în plan construirea unui complex de 1.200 de apartamente. 

De altfel, latifundiarul nu se ţine nici el departe de construcţii, pentru că îşi ajută fiica şi ginerele să prospere în domeniul care l-a consacrat şi pe el.

O firmă nou înfiinţată a afaceristului s-ar ocupa, potrivit informaţiilor din spaţiul public, de comercializarea locuinţelor construite de fiice şi ginere. 

Sediul social al noii firme a lui Gigi Becali este chiar la palatul său din capitală.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close