Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Dezvăluiri incredibile despre partenerul de viaţă al Ramonei Bădescu

Dezvăluiri incredibile despre partenerul de viaţă al Ramonei Bădescu

Este frumoasă, celebră în România dar şi în străinătate, dar puţini ştiu cu cine se iubeşte Ramona Bădescu. Actriţa este logodită cu un milionar italian şi trăieşte în puf. Dar ies la iveală controverse în legătură cu trecutul milionarului.

Dezvăluiri incredibile despre partenerul de viaţă al Ramonei Bădescu
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    27 Noi 2021   •   00:01

Acesta ar fi stat o perioadă în arest, după ce ar fi fost acuzat de fraudă. Bărbatul a povestit momentele grele prin care a trecut până când a reuşit să demonstreze în instanţă că este nevinovat. A pierdut o parte importantă din bunuri, fiindu-i sechestrate. 

Tot mai multe informaţii au fost vehiculate despre partenerul de viaţă al Ramonei Bădescu. Cert este că e vorba despre un bărbat potent financiar, un bancher italian, generos cu frumoasa româncă.

„Câteodată îmi aduce cadouri şi îi spun gata, gata, gata nu mai îmi aduce, dar bijuteria cea mai mare pe care mi-a dat o e fiul nostru, aşa ca diamantul meu cel mai mare e Ignazio”, spune Ramona Bădescu.

Ignazio este copilul lor în vârstă de 2 ani, cel care le-a îmbogățit substanțial viaţa. Şi apropo de bogăţie, cei doi formează un cuplu avut, din punct de vedere financiar.

"Sufletește, trupește, intelectual depinde la care bogăţie te referi aia money, money ceva, ceva ne ajung pentru cheltuieli de zi cu zi, răspunde Ramona Bădescu la întrebarea dacă se consideră bogată.

Dar viaţa lor nu a fost tot timpul plină cu optimism, dacă e să luăm în calcul trecutul controversat al iubitului actriței.

''Am trăit într-o celulă de 8 metri pătrați alături de alți 7 deținuți"

Fabio Cali ar fi stat o perioadă în închisoare, fiind arestat preventiv pentru fraudă, potrivit informaţiilor din spaţiul public. El ar fi fost cercetat la acel moment, alături de alte 18 persoane, de tranzacții ilegale prin intermediul Banca Di Roma. Logodnicul Ramonei Bădescu, în vârstă de 53 de ani, a povestit în presa italiană despre această cumpănă.

''Am trăit într-o celulă de 8 metri pătrați alături de alți 7 deținuți. Condițiile sanitare erau extrem de precare, toaletele erau plasate în zona de gătit, fără posibilitatea de a face un duș în fiecare zi, nici măcar vara'. Am suferit pagube morale, atât eu cât și familia mea. Toate bunurile mele au fost sechestrate ''

Bunurile confiscate au fost primite de italian înapoi după ani de zile când a reuşit să-şi demonstreze nevinovăția în instanţă. Cu toate acestea, vestea trecutului său a creat vâlvă în presă odată cu aflarea informației că se află într-o relație cu actriţa româncă.

Despre acea perioadă prin care a trecut partenerul ei, Ramona Bădescu vorbeşte cu regret.

„Ca orice perioada în viaţa unui om când nu ești înțeles sau când ești acuzat de un lucru pe care nu l-ai făcut, e de neînțeles şi e o perioadă foarte grea, mori înauntru îţi dai seama că lumea din jur nu ştie adevărul, te lupţi cu morile de vânt. În momentul în care, în sfârșit, se rezolvă situaţia îţi dai seama că au trecut nişte oameni în care nimeni nu e responsabil de durerea prin care ai trecut tu şi ar trebui să fie responsabile acele persoane care te-au judecat”, a mai spus Ramona Bădescu.

×
Subiecte în articol: Ramona Bădescu
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close