Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Divorț de două miliarde de dolari. O româncă din Galați se îmbogățește după despărțirea de soțul american

Divorț de două miliarde de dolari. O româncă din Galați se îmbogățește după despărțirea de soțul american

O româncă din Galaţi este pe cale să câştige peste două miliarde în urma divorţului de soţul american.

Divorț de două miliarde de dolari. O româncă din Galați se îmbogățește după despărțirea de soțul american
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Noi 2021   •   23:59

Deşi toată presa de peste ocean se aştepta ca femeia să renunţe la pretenţii, aceasta plusează şi îşi doreşte să câştige la partaj chiar şi vila din Palm Beach de 110 milioane de dolari. Pe masa negocierilor se află mai multe proprietăţi, afaceri, tablouri și bijuterii.

Divorţul dintre românca originară din Galaţi şi miliardarul american trece la o nouă etapă. Actele au fost depuse şi cerinţele sunt pe masa tratativelor.

John Paulson deține o casă de vis la care Jenny, soția lui de 50 de ani, nu vrea să renunțe. Această casă valorează 110 milioane de dolari din Palm Beach. Are 9 dormitoare și 10 băi.

În proces se vorbește despre bijuterii de 20 de milioane de dolari, un tablou Van Gogh în valoare de 45 de milioane de dolari și mai multe opere de artă semnate de Cezanne, Degas și Turner, iar românca are şanse mari să câştige în instanţă jumătate din averea de 4,6 miliarde de dolari, potrivit presei americane.

Jenny Paulson a plecat din România în anii 80 şi a ajuns în Statele Unite, la fratele ei, care era sportiv de performanţă. A dus o viaţă grea până când, după ce a schimbat mai multe locuri de muncă, a ajuns la compania nou-înfiinţată a lui John Paulson, ca asistentă.

Americanul avea atunci 45 de ani şi o reputație de playboy în cercurile exclusiviste newyorkeze.

Abia la trei ani de la angajare, şi după peste 200 de întâlniri secrete, Jenny a acceptat propunerea acestuia de a se căsători. Pentru că niciunul nu ştia ce va urma, nu au semnat şi un contract prenupţial.

În câţiva ani, însă, John Paulson a dat lovitura şi a început să câştige miliarde de dolari.

În luna septembrie, prima pagină a ziarelor newyorkeze vorbea despre separarea celor doi şi despre o presupusă relaţie a miliardarului cu o nutriţionistă în vârstă de 33 de ani.
 

×
Subiecte în articol: divort romanca Galați
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close