Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Fulgy, reclamat la poliție de sora vitregă. Tânăra a obținut ordin de protecție după ce ea și fetițele ei au fost amenințate cu violul

Fulgy, reclamat la poliție de sora vitregă. Tânăra a obținut ordin de protecție după ce ea și fetițele ei au fost amenințate cu violul

Ramona Manole, cunoscută ca Ramona de la Clejani, a depus o plângere penală împotriva fratelui ei vitreg, fulgy. Aceasta susține că tânărul a amenințat-o pe ea și copiii săi cu violul, și a obținut un ordin de restricție împotriva lui.

Fulgy, reclamat la poliție de sora vitregă. Tânăra a obținut ordin de protecție după ce ea și fetițele ei au fost amenințate cu violul
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iul 2021   •   23:47

Vioica de la Clejani a reacțioat dur la adresa Ramonei. Față a povestit, pentru Antena 3, cum a început ceartă și de ce a fost amenințată.

"Eu port același nume cu ei. Numele de scenă, numele oficial. Ramona Manole, Ramona de la Clejani. Eu port același nume cu tatăl meu. A fost o amenințare destul de cruntă. Dacă mi-a impus, și de-asta m-am și supărat.

'Dacă nu te duci în televiziune și declari că tu nu ești față lui Ioniță și te folosești de imaginea noastră, eu voi veni peste tine și peste fetele tale și te voi viola și pe tine și pe fetele tale.'

A spus că o să mă omoare. Singura metodă a fost să merg la poliție, să cer ordin de protecție, să contactez avocatul, pentru că nu se poate așa ceva.

Am nevoie de protecție în momentul de față. Mă așteptăm că mama lui Fulgy să aibă o atitudine mai înțeleaptă. Păi dacă băiatul tău vine și spune că îmi violează copiii, tu vrei să îmi spui că asta e balivernă?

Singură persoană ar trebui să fie tatăl meu, să discute și să aplaneze situația. Pentru că eu am trăit niște momente de groază. Mie îmi este teamă să mai merg în mașină, să mai plec unde am treabă. Sunt nevoită să merg cu bodyguarzii după mine."

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close