Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Gigi Becali dă lovitura şi în domeniul turismului. Imagini cu noua proprietate a milionarului

Gigi Becali dă lovitura şi în domeniul turismului. Imagini cu noua proprietate a milionarului

Gigi Becali a cumpărat hotelul milionarului Ioan Niculae, aflat încă după gratii. Proprietatea era scoasă la licitaţie, iar latifundiarul din Pipera a obţinut un preţ bun.

Gigi Becali dă lovitura şi în domeniul turismului. Imagini cu noua proprietate a milionarului
Sursa foto: Agerpres
de Silvia Preda    |    26 Noi 2021   •   23:26

Cu toate astea, Becali nu ar dori să se lanseze în turism, ci ar dori să-i înapoieze imobilul lui Niculae, dacă îşi recuperează banii daţi şi ceva peste. 

Ex-hotelul lui Niculae fusese renovat în 2013, investiția fiind de zece milioane de euro. Astfel unitatea a primit 5 stele.

Proprietatea de la malul mării a fost scoasă la licitație din 2019, iar valoarea sa era la acel moment de aproape 9 milioane de euro. Latifundiarul din Pipera l-a cumpărat cu 6,8 milioane de euro.

Patronul FCSB a anunțat că e de acord să-i cedeze unitatea de cazare, cotată la cinci stele, lui Ioan Niculae, atunci când patronul Astrei Giurgiu își va încheia pedeapsa.

"L-am luat pentru familie mai mult. Nu mă interesează pe mine partea hotelieră, l-am luat pentru că era omul la pușcărie și să nu-i ia altul hotelul. Mă gândesc dacă să i-l vând. Dacă mă înțeleg cu el, dacă îmi dă banii să și câștig ceva, i-l dau înapoi omului. Când vine omul de la pușcărie, îi spun am dat atâția bani, dă-mi atât ca să câștig și eu bani și dacă vrei, ia-l. Dacă nu vrea, ținem hotelul și gata".

SURSA: declaraţia lui Gigi Becali, economica.net

Imobilul pe care l-a cumpărat latifundiarul din Pipera are aproximativ 100 de camere, piscine, plajă privată, restaurante, spa, aşa că, în cazul în care, Ioan Niculae nu îl doreşte înapoi, George Becali ar putea să se lanseze puternic şi în domeniul turismului.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close