Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Gigi Becali a renunţat la celebrul palat din Bucureşti, care l-a consacrat

Gigi Becali a renunţat la celebrul palat din Bucureşti, care l-a consacrat

Gigi Becali a rămas fără palat. Motivul? Vrea să aibă mai mult timp pentru credinţă şi să-şi ocupe cât mai puţin din energie pentru lucruri materiale.

Gigi Becali a renunţat la celebrul palat din Bucureşti, care l-a consacrat
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    07 Ian 2022   •   23:36

Milionarul construieşte şi un schit pe 30 de sectare, cu biserici, fermă.

Patronul FCSB are o avere estimată la 425 de milioane de euro, Becali având investiții serioase în fotbal, precum și în imobiliare. Totuși, recent, Cristi Borcea, finul lui Gigi Becali, a afirmat în spaţiul public că "latifundiarul din Pipera" ar avea peste 1 miliard de euro, active și bani.

Singurele companii care îi mai aparţin în acte afaceristului ar fi clubul de fotbal şi firma de construcţii care în continuare are un profit uriaş. Recent, milionarul a renunţat la celebrul palat din Bucureşti, care l-a consacrat.

Cui a dat Becali palatul

"Palatul e la fete, l-am dat la fete. Eu grijă de multe nu mai vreau. Când e grijă de multe asta e, vrăjmașul, împrăștie mintea, când o împrăștie nu mai poți s-o ții la Dumnezeu că o împrăștie el colo-colo. Eu vreau la Hristos să am mintea", a spus Becali.

Palatul care rămâne totuşi în familia Becali a fost ridicat în 1915 pentru avocatul Iancu Manu, fiind localizat în apropiere de Piața Victoriei din București.

Gigi Becali a plătit 7 milioane de euro pe Palatul deţinut de urmaşii industriaşului Max Auschnitt

În trecut, după ce a fost naționalizată, clădirea a devenit locuința premierului comunist Petru Groza. După Revoluția din 1989, palatul a fost redobândit de moştenitorii industriaşului Max Auschnitt, ultimul proprietar al clădirii, și aceștia l-au vândut mai departe către Gigi Becali, în 2006, pentru suma de 7 milioane de euro.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Palat avere
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close