Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Ilie Năstase rupe tăcerea în scandalul momentului. Ce s-a întâmplat în seara în care soţia sa a sunat la 112

Ilie Năstase rupe tăcerea în scandalul momentului. Ce s-a întâmplat în seara în care soţia sa a sunat la 112

Avem prima reacţia lui Ilie Năstase vizavi de scandalul legat de faptul că şi-ar fi agresat soţia. Fostul tenismen ne-a dezvăluit în exclusivitate ce s-a întâmplat în seara în care Ioana Năstase a sunat la 112 pentru a putea ieşi din casă.

Ilie Năstase rupe tăcerea în scandalul momentului. Ce s-a întâmplat în seara în care soţia sa a sunat la 112
de Ana-Maria Bujor    |    Georgiana Murgilă    |    16 Ian 2021   •   10:30

De asemenea, sportivul ne-a spus şi ce se va întâmpla cu căsnicia lui în viitorul apropiat.

Lucrurile în familia Năstase pare că s-au liniştit. Cel puţin pozele n care cei doi au fost surpinsi impreuna asta arata! Mai mult acestea sunt si susţinerile lui Ilie Năstase. 

"Pozele le-aţi văzut, alea sunt, sunt eu cu soţia mea. Suntem împreună acum, vom decide ce vom face în continuare. Sunt discuţii contradictorii în orice familie, dar numai noi putem să rezolvăm povestea asta", a declarat Ilie Năstase.

Mai mult de atat, fostul tenismen spune ca poliţia nu a fost niciodată la el în casă.

"Ne întâlnim, suntem oameni normali, ne ducem la masă, nu e nimic rău în treaba asta. Suntem de trei ani împreună, ne-am certat asta e, se ceartă multe lume, nu suntem singuri. Şi tot ce a apărut, în proporţie de 90% nu este adevărat. Cu poliţia care a intrat la mine în casă, poliţia nu a intrat în primul rând la mine în casă", a mai explicat Ilie Năstase.

Fix acum o săptămână Ioana Năstase cerea ajutorul poliţiei spunând că a fost agresată de soţul său. Încă de la acel moment, doamna Năstase a încercat să fie cât se poate de împăciuitoare.

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase showBlitz
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close